NaslovnicaVijestiSelektor Švedske govorio o mogućem povratku Ibrahimovića u reprezentaciju

Selektor Švedske govorio o mogućem povratku Ibrahimovića u reprezentaciju

Trener Švedske Janne Andersson sinoć je na upit novinara također govorio o Zlatanu Ibrahimoviću kojeg je Švedska javnost već vratila iz reprezentativne mirovine nakon što je njihova reprezentacija sinoć osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu.

Selektor Švedske

Šveđani su izbacili Italiju ukupnim rezultatom 1-0 te se tako kvalifikovali na Svjetsko prvenstvo. Šveđani su zahvaljujući  Jakobu Johanssonu u prvoj utakmici te sa fenomenalnom obrambenom izvedbom na San Siru sinoć, izbacili osvajača Svjetskog prvenstva iz 2006. godine te tako onemogućili Buffonu da se od reprezentacije oprosti na Svjetskom prvenstvu.

[su_bonus]

Nedugo nakon što je osigurana nezaboravna pobjeda, Zlatan Ibrahimović, čestitao je svojim sunarodnjima na jedini način na koji on zna.

Na Twitteru je objavio sljedeću sliku, uz tekst: “Mi smo Zweden”.

Ibrahimović se je kao što je poznato oprostio od reprezentacije nakon prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, ali sa plasmanom Švedske na Svjetsko prvenstvo počele su se pojavljivati glasine kako bi se Ibra mogao vratiti u reprezentaciju.

>> Talijanska apokalipsa: Kako su talijanski mediji reagirali na ispadanje njihove reprezentacije

Međutim, kada je Andersson upitan o Zlatanu nakon što je svoju zemlju iznenađujuće odveo u Rusiji, nije zvučao kao da je previše zainteresiran za sastavljanje napadača Manchester Uniteda natrag na spisak reprezentacije. Od javnosti je zadražio da se usredotoči na njegov trenutni izbor igrača i na ono što su upravo postigli.

55-godišnjak je rekao: “Ovo je nevjerojatno! Ovaj igrač je prestao igrati za Švedsku prije godinu i pol dana, a mi još uvijek govorimo o njemu”, rekao je Andersson nakon utakmice. “Bože, mi moramo pričati o velikim igračima koje imamo u ovoj momčadi te kojima beskrajno vjerujem. Ono što sam htio reći bilo je to da je to bila demonstracija da je naš kolektiv tako djelovao tijekom cijelih kvalifikacija, te smo svima pokazali da smo i bez Zlatana moćna reprezentacija.”

Kako sada stvari stoje od povratka Zlatana neće biti ništa, ali kada je on u pitanju ništa se ne zna do samog kraja!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!