NaslovnicaVijestiSenijad Ibričić i Edin Džeko u dresu Hajduka?! Sve je moguće!

Senijad Ibričić i Edin Džeko u dresu Hajduka?! Sve je moguće!

Da li možete zamisliti Edina Džeku u dresu Hajduka u skorijoj budućnosti? To i nije tako nemoguće. Uglavnom zbog toga što je Džeko veliki prijatelj nogometaša Domžala Senijada Ibričića koji je, naravno, velika legenda u Splitu. Upravo on će pogušati nagovoriti Edina da se odluči na taj korak.

Edin Džeko u dresu Hajduka

Prije sedam godina Senijad Ibričić je u velikom transferu za tadađnje uvijete napustio Hajduk. U Hajduku ga nisu zaboravili, a ni on nije zaboravio Hajduk. Čak i danas, kada nogometni kruh zarađuje u Sloveniji u Domžalama još uvijek prati događaje u hrvatskim medijima, koji se tiču Hajduka. Sa svojim nedavnim izjavama ponovo je probudio maštu navijača Hajduka.

>> Tužna priča: Kako je Sunderland od stabilnog premierligaša došao do treće engleske lige?

Ibričić je naravno veliki prijatelj zvijezde Rome Edina Džeka. Prijateljstvo je započelo u mlađim kategorijama reprezentacije BiH, trajalo je tokom najuspješnijih godina reprezentacije, a izgleda da traje i sada, kada više Ibričić nije u reprezentaciji. Ibričić je nedavno izjavio da postoji mogućnost da on i Džeko odigraju jednu sezonu u dresu Hajduka. Ta priča je stara nekoliko godina, a izgleda da je ponovo aktualna, pogotovo sada kada su obojica u zrelim igračkim godinama.

[su_champions_league]

“To je živa istina, ali to se sigurno neće desiti sljedeće sezone. Džeko je sada “top”, na vrhuncu. Možda postane europski prvak sa Romom”  rekao je Ibričić i dodao: “Često je dolazi kod mene u Split kada sam tamo igrao. Često i sada idemo u Split jer tamo imamo zajednički hotel i apartmane. Život u Splitu volimo obojica. Ja sam za tu opciju, a i njega ću pokušati nagovoriti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!