NaslovnicaVijestiSENZACIJA: Branislav Ivanović na radaru Barcelone!

SENZACIJA: Branislav Ivanović na radaru Barcelone!

Španjolski mediji su izvijestili da su u Barceloni zbog problema s ozljedama posljednjih dana počeli razmišljati o dolasku novih defanzivnih nogometaša a na vrhu želja, našlo se jedno ime koje niko ni u snu nije očekivao.

Barcelona trenutno ima mnogo problema u obrambenoj liniji, jer su dugoročno povrijeđeni Francuz Samuel Umtiti i Belgijanac Thomas Vermaelen, što znači da trener Ernesto Valverde do daljnjeg može računaati na samo dva prirodna centralna beka, Gerarda Piquea, koji u zadnje vrijeme igra u  slaboj formi i novinca Clementa Lengleta.

>> AKO POCHETTINO NAPUSTI TOTTENHAM: Evo tko je glavni konkurent za njegovu zamjenu!

Španjolski mediji već počeli širiti glasine kako Barcelona u svoje redove želi dovesti nogometaša koji će biti alternativa samo do kraja sezone kada bi doveli neko dugoročno riješenje. List El Mundo Deportivo navodi da je Barcelona takvog igrača pronašla u bivšem reprezentativu Srbije Branislavu Ivanoviću koji je u dresu Chelseaja ostavio dubok trag a u ovoj sezoni uspješno brani boje ruskog Zenita.

[su_bonus]

Ivanoviću ugovor s Zenitom važi do kraja sezone, tako da u teoriji ugovor s ruskim divom ne bi trebao predstavljati prevelik proble. Ivanović je inače kao član Chelseaja već bio na meti Barcelone, koji su ga u nekoliko navrata pokušali angažovati kao riješenje za desni bek.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!