NaslovnicaVijestiSENZACIJA IZ LONDONA: Chelsea pred potpisom prvog pojačanja ove sezone!

SENZACIJA IZ LONDONA: Chelsea pred potpisom prvog pojačanja ove sezone!

Nakon neuspjeha u prošloj sezoni ekipa Chelseaja pravi mali remont. Novi trener bi uskoro mogao biti potvrđen, radi se o italijanu Sarriju doskorašnjem strategu Napolija, a on je taj koji bi mogao biti odgovoran za nekoliko transfera koji su pred ekipom Chelseaja ovo ljeto.

Chelsea pred potpisom

Ruska zvijezda Alexander Golovin suočava se s vrlo važnom odlukom. Više je manje jasno da ga CSKA neće moći zadržati jer je nogometaš iz Moskve predmet interesa za mnoge europske divove poput Juventusa, Barcelone ili Arsenala. Guardian izvještava da je 22-godišnji Rus već izabrao novi klub s velikom vjerojatnošću, to bi navodno trebao biti Chelsea, a presudnu ulogu u tom transferu odigrao je njegov “zemljak” Roman Abramovich kojiće ipak ostati na čelu Chelseaja.

VALVERDE POJAČAVA NAPAD: Barcelona poslala ponudu od 55 miliona eura za jednu od najvećih zvijezda Chelseaja!

Guardian izvještava da je Chelsea spreman platiti 30 milijuna eura za naknadu za Golovina, a najveću ulogu u ovom transferu odigrao je bivši trener Golovina, Leonid Slutski, osobni prijatelj Abramovicha i trenutačni trener Chelseaove podružnice u Nizozemskoj Vitessea.

[su_bonus]

Slutsky je zaslužan za Golovinov dolazak u CSKA koji je tada bio pod njegovim vodstvom, a on ga je također uveo u početnih jedanaest u klubi iz Moskve, te tako formirao jednog od najtalentiranijih nogometaša u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!