NaslovnicaVijestiSENZACIJA IZ MADRIDA: Ronaldo zatražio od uprave da dovedu nogometaša Uniteda!

SENZACIJA IZ MADRIDA: Ronaldo zatražio od uprave da dovedu nogometaša Uniteda!

SENZACIJA IZ MADRIDA: Ronaldo zatražio od uprave da dovedu nogometaša Uniteda! U utorak navečer u Ligi prvaka na Bernabeu, sve su oči bile uprte u napadača Tottenhama Harry Kanea. On je igrao pred navijačima koji će u budućnosti možda biti njegovi, a pritisak koji je bio ogroman, uticao je na njega pa je tako ostao bez pogodka.

Ronaldo zatražio

Suočen s pritiskom da se dokaže na najvećoj pozornici na svijetu, Kane nije uspio pronaći mrežu Reala. Bez obzira na mnoštvo odličnih prilika, Englez je u više navrata zaustavljan od sjajnog Keylora Navasa.

Prosječna igra u najboljem slučaju, ali ipak, on nije bio ništa lošiji od najvećeg Realovog, galaktika, Cristiano Ronalda. Mogu li upravo njih dvojica u budućnosti zaigrati zajedno u Realu? Ili će ipak budućnost Madrida uz Kanea biti još jedan engleski reprezentativac?

Prema španjolskoj publikaciji Don Balon, Ronaldo misli da napadač Manchester Uniteda i Engleske Marcus Rashford ima potencijal da zaigra na Bernabeu. U izvješću se tvrdi da je 32-godišnjak čak zatražio od uprave Reala da potpiše 19-godišnjaka, unatoč što glasine tvrde da je meta Reala Harry Kane i da će učiniti sve da ga dovedu naredno ljeto!

>> Sportski direktor Barcelone pratio dvije zvijezde Tottenhama na utakmici protiv Real Madrida

U očima mnogih, Marcus Rashford je budućnost Manchester Uniteda. Rođen i odrastao u Wythenshaweu, Južnom Manchesteru, napadač je proveo 11 uspješnih godina u klubu nakon što im se pridružio kada je bi svega 8 godina star.

[su_no1forfootball]

Englez je nedavno potpisao novi ugovor koji će ga zadržati na Old Traffordu do 2020. godine, s mogućnošću produženja za još jednu godinu, ali Ronaldo bez obzira na to želi da njegov klub pokuša potpisati Rashforda.

Don Balon je u avgustu također tvrdio da će madridski neprijatelj broj jedan, Barcelona,  poslati svoje predstavnike u Manchester s pokušajem potpisivanja Rashforda sljedećeg ljeta.

Trener Barcelone Ernesto Valverde želi potpisati dugoročnu zamjenu za Luisa Suareza i navodno je u 19-godišnjem napadaču vidio potencijalnog kandidata.

Njegov transfer, ukoliko dođe do njega, biće sve samo ne jeftin. U izvješću se tvrdi kako će Barca ili Real morati platiti 200 milijuna eura za Rashford, ukoliko ga žele dovesti u svoje redove.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!