NaslovnicaVijestiSenzacija iz Munchena: Da li je Bayern rezervnog golmana pronašao u Zagrebu?!

Senzacija iz Munchena: Da li je Bayern rezervnog golmana pronašao u Zagrebu?!

Nakon što je Real Madrid senzacionalno pokazao intees za Hajdukovog golmana Karla Leticu,  još jedan hrvatski vratar dobio je navodno veliku ponudu za nastavak svoje karijere. Riječ je o talentovanom, 20-godišnjem Adrianu Šemperu kojeg, kako piše njemački Bild, prati bavarski gigant Bayern.

Bayern rezervnog golmana

Adrian Šemper, kao tinejdžer je još 2016. godine, branio za Dinamo u Ligi prvaka. Trenutno 20-godišnji hrvatski vratar nastupa kao posuđen igrač za zagrebačku Lokomotivu. Njegove nastupe prate brojni veliki klubovi, uključujući i Bayern, koji traži rezervnog vratara.

Bild izvještava da njemački prvak traži rezervnog vratara, odnosno nekoga ko će biti rezrerva Manuelu Neueru jer je teško vjerovati da će se Sven Ullreich zadovoljiti klupom nakon fenomenalnih partija ove sezone, a broj jedan u Bayernu je svakako Manuel Neuer. Trener Bayerna Toni Tapalović već je uživo pratio Šempera, a Bayernu bi mogao biti zanimljiv zbog toga što bi mogao dobiti njemačko državljanstvo, jer je njegov djed rođen u Njemačkoj.

>> Napušta Manchester United: Zlatan Ibrahimović do kraja tjedna potpisuje za novi klub!

Mladi Šemper ima važeći ugovor s Dinamom sve do 2022. godine, a s obzirom na sposobnosti Mamića, očekivati je kako će Bayern morati poprilično duboko zavući ruku u svoj džep. Bayern, međutim, već ima u svojim redovima perspektivnog mladog vratara Christian Fruchta kojem u Njemačkoj predviđaju veliku budućnost.

[su_cashout]

Šemper je ove sezone u vrlo slaboj Lokomotivi primio 31. pogodak a u 21. utakmici je u šest navrata sačuvao svoju mrežu nedotaknjenom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!