NaslovnicaVijestiSenzacionalan transfer na pomolu, Milan dovodi još jednog napadača sa Balkana?!

Senzacionalan transfer na pomolu, Milan dovodi još jednog napadača sa Balkana?!

Prema saznanjima Tuttosporta, Milan kreće u lov na sjajnog napadača, kojeg će pokušati ubijediti da se pridruži redovima rossonera u ljetnjem prijelaznom roku. Da li imamo senzacionalan transfer u najavi?!

Hrvatski napadač Nikola Kalinić stigao je na San Siro prošlog ljeta, ali malo je vjerovatno da će se zadržati  u Milanu po završetku ove sezone.

Tehnički direktor Milana, Massimiliano Mirabelli dobio je zadatak da ojača napadački Arsenal rossonera, pošto njihova navala ove sezone nije na zadovoljavajućem nivou.

[su_bet365_100_bonus]

Milan je potrošio čak 200 milijuna na pojačanja ovog ljeta, no to im je bilo dovoljno tek za 11. mjesto na tablici Serie A, na kojem se trenutno nalaze, sa samo 28 osvojenih bodova iz 20 kola.

Sa 12 bodova zaostatka za četvrtoplasiranim Lazijom, plasman u Ligu prvaka naredne sezone se čini kao nemoguća misija, što je veliko razočaranje za sedmostrukog prvaka Europe.

Suarez otkrio Coutinhu: Ovaj igrač napušta Barcu!

Transfer glasine: Arsenal dovodi napadača svjetske klase, Ronaldo imenovao klub u kojem želi nastaviti karijeru, Guardiola kupuje sjajnog napadača

Nakon preuzimanja kluba od strane kineskih vlasnika i velikih ulaganja, očekivalo se da se klub sa San Sira vrati u vrh italijanskog nogometa, i ne samo da to nije bio slučaj, već se nalaze u donjem dijelu tablice.

Naravno, crveno-crni se neće pomiriti sa takvom sudbinom, a prema saznanjima Tuttosporta, na njihovom radaru je bosanskohercegovački napadač Edin Džeko, uzdanica Rome.

Ipak, “vučica” neće tek tako pustiti svog najboljeg strijelca (9 golova u Serie A ove sezone), pogotovo imajući u vidu manjak kvalitetnih alternativa u napadačkoj liniji.

Ranije pomenuti Nikola Kalinić dovodi se u vezu s prelaskom u kineski Guangzhou Evergrande, koji vodi Fabio Capello, veliki poštovatelj kvaliteta bivšeg napadača Fiorentine, iako bi restrikcije kineske vlade u tamošnjoj ligi mogle otežati realizaciju ovog transfera.

Džeko bi svakako bio značajno pojačanje za otupjelu napadačku oštricu rossonera, ali pitanje je koliko je Roma spremna da se odrekne napadača koji je 2016. stigao na Olimpico iz Manchester Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!