NaslovnicaVijestiSENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Neymar održao pregovore sa klubovima iz Manchestera, ali...

SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Neymar održao pregovore sa klubovima iz Manchestera, ali je Real Madrid i dalje njegova glavna opcija

Neymar je, kako se izvješćuje, održao pregovore o senzacionalnom transferu iz PSG-a u Manchester United, unatoč tome što je Real Madrid bio glavni konkurent za njegov potpis.

SENZACIONALAN TRANSFER

Neymar bi mogao napustiti PSG zbog Manchester Uniteda i Real Madrida, koji su među zainteresiranim klubovima. Brazilac je, barem javno, čvrsto uvjeren da neće napustiti PSG ovog ljeta.

Međutim, izvješća iz Španjolske tvrde da Neymar žali što je napustio Barcelonu prošlog ljeta i budući da je razočaran standardom nogometa u Francuskoj, mogao bi se desiti još jedan ogroman transfer.

Španjolski Don Balon je izjavio kako je 26-godišnjak razgovarao o senzacionalnom transferu u Manchester United. Navodno je održao pregovore sa klubom sa Old Trafforda, jer su Crveni đavoli odlučni u namjeri da prestignu Manchester City sljedeće sezone.

[su_fa_cup_final]

Manchester City je završio sa velikih 19 bodova prednosti u odnosu na Manchester United na vrhu Premier lige, što znači da Jose Mourinho mora potrošiti veliku sumu novca ovog ljeta.

55-godišnjak bi mogao prodati Anthony Martiala ovog ljeta, dok je budućnost Marcus Rashforda također u pitanju.

I Don Balon kaže kako je Neymar zainteresiran za prelazak u Manchester United, te je također održao pregovore sa Manchester Cityjem. Koliko je sve ovo istina, nismo ni sami sigurni, ali mediji navode kako je njegov glavni izbor i dalje Real Madrid.

Interes Real Madrida za njega potječe iz njegovog vremena u Santosu, predsjednik kluba Florentino Perez priznaje kako se prošle godine povukao iz ugovora za Brazilca.

[su_vegas]

“Neymar je prošao ljekarske preglede sa Madridom”, rekao je Florentino.

“Pokušali smo ga dovesti, ali u jednom smo trenutku vidjeli da to nije moguće i povukli smo se iz tog transfera.”

U međuvremenu, menadžer Barcelone Javier Bordas misli kako Neymar žali za svojim transferom u PSG.

“Neymar može otiću u bilo koji klub. Može igrati za bilo koga.”

“Za mene, osobno, ne sanjam da Neymar potpiše za Real Madrid. Čini se kao da nije sretan uparizu, toliko smo shvatili.”

“U Barceloni mu je išlo dobro i Neymar žali što je napustio Nou Camp.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!