NaslovnicaVijestiSENZACIONALAN TRANSFER SKORO ZAVRŠEN: Jose Mourinho svoje četvrto pojačanje ovog ljeta dovodi...

SENZACIONALAN TRANSFER SKORO ZAVRŠEN: Jose Mourinho svoje četvrto pojačanje ovog ljeta dovodi iz Juventusa!

Senzacionalan transfer skoro završen. Jose Mourinho svoje četvrto pojačanje ovog ljeta dovodi iz Juventusa! Manchester United dogovorio osobne uvjete sa Juventusovim Alexom Sandrom prema Duncan Castles, koji smatraju da se dogodio napredak u ovom transferu.

Senzacionalan transfer

Brazilac je odavno tražen od Jose Mourinha i izvještaji vjeruju da je u jednoj točki čak rečeno da je njegova transferna naknada previsoka za klub.

Ostala izvješća kasnije su potvrdila da je portugalski menadžer bio sretan što je zadržao Luke Shawa i pokazao vjeru u njega kako bi naposljetku ispunio svoj potencijal.

[su_bet365_100bonus]

Rečeno je i da je United, međutim, jurio već dokazanog lijevog beka koji je u formi, a njegovo ime je Alex Sandro, zvijezda Juventusa i ako bi se osobni uvjeti zaista dogovorili, imat će samo transfernu naknadu o kojoj će se morati pregovarati.

Branič će predstavljati četvrto pojačanje ovogljeta sa Diogom Dalotom, Fredom i Lee Grantom koji su do sada završili svoje transfere u Manchester United.

Naknada koja se traži ne bi trebala zadržati Crvene vragove, s obzirom da nisu potrošili toliko u usporedbi sa prijašnjim ljetnim prijelaznim rokovima.

Međutim, moglo bi biti da Mourinho i dalje želi uložiti više novca i na taj način ne bi dozvolio da se mnogo potroši na dovođenje Sandra.

[su_bet365_koeficijenti]

Uobičajeni pregovori znače da se naknada za transfer mora dogovoriti prije nego što se bude raspravljalo o osobnim uvjetima, tako da izgleda malo bizarno ovog što je Castles potvrdio.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!