NaslovnicaVijestiSENZACIONALAN TRANSFER: Watford dovodi pojačanje iz Barcelone!

SENZACIONALAN TRANSFER: Watford dovodi pojačanje iz Barcelone!

Nakon što je započeo sezonu kao jedan od najvećih iznenađenja Premier lige, Watford je postao više kao standardni učesnik u Premier ligi. Da li je Watford zanesen svojim ranim uspjehom?

SENZACIONALAN TRANSFER

To bi se sigurno moglo reći za Marco Silvu, koji je pobijedio samo tri u posljednjih 13 utakmica.

Javi Gracia je čovjek zadužen za vraćanje te forme, iako je njegova ekipa nastavila neplodni niz protiv Southamptona, gdje su poraženi sa 1-0 u FA kupu.

Silvi je dopušteno donijeti nekoliko važnih pojačanja na ljeto, sa Andre Grayom, Richarlisonom i Will Hughesom koji dolaze.

[su_bonus]

Izgleda kao da će vrata na Vicarage Roadu ostati u pokretu, a klub navodno finalizira još jedan vrlo važan transfer u posljednjih nekoliko dana.

Prema Sky Sportsu, Watford je postavio svoje ciljeve na Barceloninog igrača, iako je on postigao samo jedan gol u La Ligi ove sezone.

RAC1, katalonska radio stanica, također je poduprla tvrdnje da bi Gerard Deulofeu mogao biti na putu za Premier ligu, u kojoj je već igrao u Evertonu, no ovaj put će da radi sa Graciom, iako je potencijalni sporazum još uvijek daleko od završetka.

Uvijek je bilo teško zamisliti kako će se bivši Evertonov igrač uklopiti u ekipu Ernesta Valverdea, pa j e možda malo čudno što je zainteresiran za odlazak sa Nou Campa po drugi put.

[su_no1forfootball]

U pred sezoni je čak bilo razgovora da je on trebao zamijeniti Neymara, ali on je od tada napravio samo pet nastupa. Ipak, njegovo potpisivanje je bio golem državni udar i za klub srednjeg kalibra u Premier ligi, on bi trebao biti odlično pojačanje.

Što se tiče Watford, cilj im je dodati napadačku moć koji izgleda kao da će izgubiti Troy Deeneya do kraja mjeseca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!