NaslovnicaVijestiSeoba trenera - Ancelotti se vraća u Englesku? Conte ide u PSG?...

Seoba trenera – Ancelotti se vraća u Englesku? Conte ide u PSG? …

Prije početka prošle sezone u Engleskoj smo dobili vjerojatno najveću seobu trenera ikada. Velika trenerska imena preuzeli su najveće klubove Premier lige. No, nakon samo dvije godine to bi se moglo djelomično raspasti, ali nova imena već stoje u redu…

Pred početak sezone 2016/17 u Engleskoj se dogodilo to da je Arsenala vodio njihov stari trener Arsene Wenger, aktualni prvak bio je Claudio Ranieri, Manchester United preuzeo je Jose Mourinho, Manchester Cityja preuzeo je Josep Guardiola, Tottenhama je vodio Pochettino, Liverpoola Jurgen Klopp, a Chelseaja je preuzeo Antonio Conte. Tu su također bila i dva hit-trenera, a to su Slaven Bilić i Marco Silva.

[su_live_koeficijenti]

Na pola te prethodne sezone aktualni prvak Claudio Ranieri dobio je otkaz, Antonio Conte postao je novi prvak, a ove godine već ga otpisuju i mnogi pišu kako on sljedeće sezone neće vodit Chelsea. Mourinho je završio prvu godinu sa tri osvojene titule, a sada mu se drma stolica. Guardiola je završio sezonu bez osvojene titule, jedva izborio Ligu prvaka, a sada je pokorio Englesku. Bilić i Silva odavno su bivši, a Wenger nikada nije bio bliže odlasku.

Mnoga velika trenerska imena stoje u redu i čekaju poziv iz Premier lige. Carlo Ancelotti mogao bi preuzeti Arsenal ili Chelsea ukoliko Wenger ili Conte napuste svoju stolicu. Priliku za vođenjem Chelseaja čeka i Luis Enrique, bivši trener Barcelone. S druge strane, kao potencijalni nasljednici na Arsenalovoj klupi spominju se Leonardo Jardim, Thomas Tuchel, Ancelotti, ali i Enrique. Ancelotti se spominjao i kao Mourinhov nasljednik u Unitedu, ali su ipak odlučili dati još jednu šansu Joseu.

[su_bonus]

Slična situacija je i u PSG-u, za njihovog trenera također se spominju mnoga imena, od Luisa Enriquea, Allegrija, Contea, Mourinha, Ancelottija. Ništa drugačije nije ni u Munchenu gdje se traži nasljednik za Juppa, a spominju se Jurgen Klopp, Julian Nagelsmann, Joachim Low, Niko Kovač te mnogi drugi..


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!