NaslovnicaVijestiSergio Aguero objasnio šta se tačno desilo u saobraćajnoj nesreći

Sergio Aguero objasnio šta se tačno desilo u saobraćajnoj nesreći

Sergio Aguero objasnio šta se tačno desilo u saobraćajnoj nesreći! Manchester City nema sreće kada su u pitanju ozljede u ovom trenutku. Manje od 24 sata nakon što je Benjamin Mendy obavjestio javnost da će sa terena biti odsutan do kraja godine, Sergio Aguero doživio je prometnu nesreću u Amsterdamu, te će sa terena izbivati najmanje dva mjeseca.

Sergio Aguero objasnio

Argentinski napadač prisustvovao nastupu kolumbijske pjevačice Maluma u Amsterdamu a Pep Guardiola je potvrdio da će Aguero zaista biti odsutan sljedeća dva mjeseca. To je ogroman udarac za City s obzirom na formu 29-godišnjaka koji je najbolji strijelac Premier lige a vrlo blizu je i toga da postane najbolji strijelac u historiji Citya.

Pritisak će se prebaciti na Gabriela Jesusa koji će u nedjelju morati voditi napadačku liniju protiv Chelseaja a tek mu je 20 godina. Sve više i više informacija počinje se pojavljivati ​​u vezi Aguerove nesreće, a prvo pitanje se postavlja zašto je Aguero bio izvan zemlje dva dana prije tako važne utakmice.

[su_live_koeficijenti]

 

Guardiola je objasnio zašto je to bio slučaj u svojoj najnovijoj konferenciji za novinare, navodeći: “Imamo dovoljno pravila. Želim da igrači budu sretni … Ako je on odlučio otići tamo, to je u redu, neka je otišao”.

>> Predsjednik kluba potvrdio da želi dovesti Mesuta Ozila u zimskom prelaznom roku

I Aguero je bio u stanju razgovarati o incidentu, iz bolničkog kreveta u iz glavnog grada Nizozemske – objašnjavajući što se dogodilo prije i poslije nesreće.

Govoreći za Radio Metro de Argentina, 29-godišnjak je rekao: “Vozač taksija nije vidio krivinu a put je bio klizav, izletili smo s puta i udarili sredinom auta u zaštitnu ogradu. Slomio sam rebro, sada se odmaram, jako boli, ali uskoro ću biti bolje.”

Dakle, srećom, Aguerov boravak u bolnici uskoro će se završiti nakon čega će biti pušten na kućnu njegu. Međutim, proces oporavka slomljenog rebra zasigurno će biti dugotrajan. Kako stvari stoje on će propustiti 11 utakmica i nekoliko ključnih kvalifikacijskih utakmica ua Svjetsko prvenstvo,  a njegovo neigranje uveliko bi moglo otežati put Argentincima ka Svjetskom prvenstvu.

[su_live_koeficijenti]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!