NaslovnicaVijestiSergio Aguero otkrio šta očekuje od Pepa Guardiole

Sergio Aguero otkrio šta očekuje od Pepa Guardiole

Nogometaš Manchester Cityja Sergio Aguero rekao je da će dolazak Pepa Guradiole u taj klub staviti veliki pritisak na igrače, ali da i pored toga očekuje još veći uspjeh u Ligi prvaka. Guardiola će od 1. srpnja naslijediti Čileanca Manuela Pellegrinija i preuzeti klupu Manchester Cityja, nakon isteka suradnje s minhenskim Bayernom.

Sergio Aguero

“Lionel Messi, ali i dosta nogometaša, rekao mi je da Guardiola ima pravi odnos s igračima. Mislim da će njegov dolazak staviti veliki pritisak na nas i to nam je potrebno. To je normalno za klub koji dovodi vrhunske igrače i trenera”, rekao je Aguero, a prenosi Sky Sport.

Najbolji strijelac “građana” dodao je da očekuje kratak period prilagodbe španjolskog stručnjaka na Premiership.

“Pep odlučuje kakav stil ćemo njegovati, najbitnije je da napredujemo kao tim. Znamo da imamo veliki tim, ali morate još učiti u Ligi prvaka. Nismo bili na razini da osvojimo trofej prvaka Europe, ali sada će se stvari promijeniti”, rekao je Argentinac.

Manchester City je ove sezone zauzeo tek četvrto mjesto u Premier ligi, dok je u Ligi prvaka napravio najveći uspjeh u povijesti kluba kada je eliminiran u polufinalu madridskog Reala.

Pep Guardiola je u svojoj trenerskoj karijeri trenirao Barcelonu B, doduše samo godinu dana, zatim je trenirao prvu ekipu Barcelone četiri godine s kojom je osvojio sve moguće trofeje. 2013. prelazi na klupu minhenskog Bayerna s kojim već par godina ‘vlada’ Bundesligom. U igračkoj karijeri, Guardiola je nastupao za Barcelonu, Romu, Bresciju, a branio je i dres španjolske reprezentacije devet godina, i za taj period 47 puta nosio dres španjolske reprezentacije. Guardiola je u Barceloni ‘patentovao’ novi stil igre, ‘tika-taku’ koja je u tom periodu bila neprevaziđena, a upravo zbog takve igre mnogi ne misle baš najbolje o Guardioli.

[su_betfair_200eura]

[frontpage_news widget=”29856″ name=”Ostale vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!