NaslovnicaVijestiSergio Aguero poručio Messiju: Ovdje nema plaža, ali Manchester je idealan!

Sergio Aguero poručio Messiju: Ovdje nema plaža, ali Manchester je idealan!

Napadač Manchester Cityja i reprezentacije Argentine, Sergio Aguero, priznao je da je pokušao uvjeriti Lionela Messija da napusti Barcelonu, te se pridruži Manchester Cityju.

sergio aguero lionel messi

U posljednje vrijeme je mnogo špekulacija o želji Manchester Cityja da potpišu Messija, iako je Argentinac izjavio nakon osvajanja pete Zlatne lopte ranije ovog mjeseca da je Barcelona jedini klub u Europi za koji bi on mogao igrati.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Međutim, ta izjava ne znači mnogo Agueru, njegovom bliskom prijatelju i suigraču iz reprezentacije, koji je pokušao namamiti 28-godišnjaka u Manchester.

“On već zna da ovdje nema plaža”, rekao je Aguero za Sky Sports.

“Kao što sam mu već rekao, na kraju dana većinu našeg vremena provodimo kod kuće. Igramo svaka tri dana tako da je raspored doručak, ručak, večera, odmor između utakmica, i vrijeme nije od tolikog značaja.”

“Rekao sam mu da je Manchester idealan grad jer ostajete kod kuće tokom cijelog dana, igrate svaka tri. Ukoliko bi došao, mogli bismo jesti zajedno, družiti se, piti ‘Mate’ (tradicionalno južnoameričko piće) i igrati nogomet zajedno.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!