Sergio Aguero preklinje navijače da dođu na utakmicu

Sergio Aguero preklinje navijače da dođu na utakmicu. Argentinac je molio navijače Manchester Cityja da ih ne napuste u ovim trenutcima kada ih najviše trebaju. Manuel Pellegrini će da ugosti Everton večeras u revanšu njihovog Capital One Kupa – polufinala, gdje će City morati preokrenuti rezultat od 2-1.

Sergio Aguero preklinje navijače da dođu

Ali, uprkos tome što je samo jedan korak dalje od finala na Wembleyu, City se bori da ispuni njihove tribine za tu utakmicu.

Ulaznice se mogu kupiti po cijenama na zvaničnoj web stranici – 20 funti za odrasle i 5 funti za mlađe od 16 godine.

Toffeesi su prodali oko 9.000 hiljada i čak su tražili od Cityja više karata.

Sada Aguero moli domaće navijače da ne napuštaju Etihad, jer sada izgleda više kao “Emptyhad”.

“Na stadionu je potrebno da navijači budu uz nas i moraju biti iza nas cijelo vrijeme, tako će Everton da osjeti veći pritisak.”

“Za nas je vrlo važno da nas oni podržavaju od prve minute, jer nam je to potrebno da bi donijeli pobjedu.”

“Dobar je osjećaj kad znate da su uz vas vaši navijači. To je vrlo važna utakmica. Moramo dati sve od sebe od početka i sa navijačima će to biti mnogo lakše.”

“Wembley je klasični stadion. Vrlo je važno i posebno doći do finala. Vidimo se večeras. Vodite nas do Wembleya.”

Pellegrini priznaje da ova utakmica zaslužuje pun stadion i rekao je: “Tražimo da nas navijači podrže na svakoj utakmici, ali normalno ovdje u Engleskoj su stadioni uvijek puni.”

[touchcarousel id='1']
igrače

Chapecoense neće dovoditi poznate igrače

Predsjednik Chapecoensea, Ivan Tozzo, zahvalio se poznatim igračima na ponudi da zaigraju za njegov klub, ali ističe da neće dovoditi poznate igrače. Tragedija koja se dogodila u Kolumbiji je odnijela ....

grb

Chapecoense predstavio novi grb

Brazilski klub Chapecoense redizajnirao je svoj klupski grb u čast žrtvama avionske nesreće u Kolumbiji, u kojoj je poginulo 19 njegovih igrača. Novi grb odaje počast 19-orici poginulih igrača Chapecoensea, ....

opljačkan

Opljačkan Raphael Varane

Raphael Varane, nogometaš Real Madrida, opljačkan je tokom utakmice Lige prvaka između Real Madrida i Dortmunda. Francuski defanzivac vratio se kući te otkrio da je opljačkan, i da mu nedostaje ....

poreza

Ronaldo odbacio optužbe o utaji poreza

Cristiano Ronaldo, nogometaš Real Madrida, odbacio je navode o utaji poreza i optužbe da je “sakrio” 150 milijuna eura. Portugalac je u priopćenju, putem agencija Gestifute, objavio da je prošle ....

Zlatnu loptu

Balotelli: Mogu osvojiti Zlatnu loptu

Nogometaš Nice Mario Balotelli rekao je da nije nemoguće da u bliskoj budućnosti osvojiti Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta, ako ga zaobiđu ozljede. Balotelli se sinoć, nakon problema s ....

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)