NaslovnicaVijestiSergio Aguero: Volio bih da on dođe u Manchester City

Sergio Aguero: Volio bih da on dođe u Manchester City

Napadač Manchester Cityja Sergio Aguero izjavio je kako bi volio da mu se u timu pridruži suigrač iz reprezentacije i zvijezda Barcelone Lionel Messi, za kojeg su navodno ‘građani’ zainteresovani.

Aguero otkrio koga bi volio vidjeti u Cityju

Messijev ugovor sa katalonskim klubom ističe sljedećeg ljeta, te su se počele pojavljivati špekulacije o njegovoj budućnosti, unatoč tome što je predsjednik Blaugrane Josep Bartomeu izjavio kako je postignut dogovor o produženju ugovora.

Aguero je priznao da bi volio zaigrati sa Messijem u istom klubu, ali i dodao da su male šanse da se to dogodi.

“Mislim da su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo simboli Barcelone i Real Madrida i teško je i pomisliti da bi mogli napustiti svoje klubove”, rekao je Argentinac za engleske medije.

[su_bonus]

“Volio bih vidjeti Lea u mom timu, ali to izgleda poprilično komplikovano.”

Nakon što je ranije ovog tjedna postigao hat trick u ključnoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Ekvadora i tako obezbijedio svojoj zemlji nastup u Rusiji sljedećeg ljeta, Messi se ovog vikenda vraća klupskim obavezama.

Barcelona sutra ima veoma teško gostovanje kod Atletico Madrida, gdje će pokušati nastaviti svoj stopostotan učinak ove sezone.

Kladjenje forum

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!