NaslovnicaVijestiSERGIO BUSQUETS OTKRIO: Evo koga će Barcelona dovesti na ljeto 2019. godine!

SERGIO BUSQUETS OTKRIO: Evo koga će Barcelona dovesti na ljeto 2019. godine!

Segio Busquets otkrio koga će Barcelona dovesti na ljeto 2019. godine. Evo tko je igrač kojeg će Barca dovesti sljedećeg ljeta. Sergio Busquets je svjestan da će Barcelona potpisati Frenkie De Jonga iz Ajaxa sljedećeg ljeta i dovesti Nizozemca na Nou Camp.

Segio Busquets otkrio

To nam piše Don Balon, koji bilježi da su nizozemski divovi svjesni da će ove godine najmlađi vezni igrač kluba igrati svoju posljednju sezonu, a da će već sljedeće godine De Jong nositi boje kluba iz Katalonije.

Izvješća također govore da je Ajax već dao obećanje mladom De Jongu da će napustiti klub na ljeto 2019. godine i nakon toga, sada izgleda da je mladi Nizozemac predodređen da se preseli u Kataloniju.

S Sergiom Busquetsom koji je sve stariji i stariji, Barcelona mora pronaći zamjenu, a Sergio Sampero nije uspio ispuniti očekivanja na Nou Campu, tako da potpisivanje De Jonga izgleda kao vrlo mudar potez španjolskih divova.

21-godišnjak je već tijekom svog vremena pokazao Ajaxu da je sposoban igrati protiv najboljih klubova koje Nizozemska može ponuditi.

Igračeva smirenost na lopti je neusporediva, a njegova sposobnost da odabere sve vrste pasova bi ga trebala vrlo lako ubaciti u ekipu Barcelone.

Barcelona izgleda kao da planira za budućnost, s obzirom na igrače koje su doveli ovog ljeta i izgleda da je De Jong također završena priča, tako da će biti zanimljivo pratiti ekipu Barcelone narednih sezona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!