NaslovnicaVijestiSergio Ramos bi mogao biti ponovo suspendiran: Allegri je vikao na Ramosa...

Sergio Ramos bi mogao biti ponovo suspendiran: Allegri je vikao na Ramosa kada je penal dodijeljen Real Madridu

Nevjerojatna je razlika koju jedan tjedan može napraviti. Prošlog utorka, Real Madrid je otišao u Torino i porazio iskusnu Juventusovu ekipu sa 3-0. Bili su sigurni da su prošli u polufinale.

Sergio Ramos bi mogao

Osam dana kasnije, Juventus vodi sa 3-0 na Bernabeu kako bi utakmica išla u produžetke, no Ronaldo je spriječio to dešavanje golom sa bijele točke. Ali zašto je toliko razlika između ove dvije utakmice?

Pa, Madrid će ukazati na činjenicu da su bili bez kapetana Sergija Ramosa.

Španjolac je bio suspendiran zbog toga što je prošli tjedan dobio peti žuti karton i viđen je na tribinama tijekom utakmice.

Međutim, pred kraj utakmice, Ramos je sišao do izlaza tunela da podrži svoje suigrače.

NAGRADNA IGRA NA FORUMU: Osvojite nagrade i do 50€ potpuno besplatno!

To je bilo nešto što je zapalo za oko i Massimiliano Allegriju, treneru Juventusa koji je prišao Ramosu odmah nakon dodijeljenog penala i vikao na suspendiranog braniča. Kamere su sve snimile.

Nekoliko izvješća sugeriraju da bi, sudac Michael Oliver mogao to da uključi u svom izvješću i Ramos bi mogao dobiti zabranu za polufinalnu utakmicu Madrida, koju će igrati protiv Liverpoola, Bayern Municha ili Rome.

Pravila tvrde da je Ramos trebao ostati na tribinama i dolazeći na izlaz tunela kod terena je prekršio to pravilo.

Zapravo, Madrid je i ranije kršio ovo pravilo.

Xabi Alonso je suspendiran za Ligu prvaka protiv Atletico Madrida 2014. godine, ali je viđen kako sjedi pored terena tijekom produžetaka. Suspendiran je za jednu utakmicu.

Ako Ramos bude suspendiran, to bi mogla biti vrlo loša vijest za Madrid, s obzirom na način na koji su se branili bez njega u drugoj utakmici protiv Juventusa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!