NaslovnicaVijestiSergio Ramos: On je dobrodošao u Real Madrid, kao i svi vrhunski...

Sergio Ramos: On je dobrodošao u Real Madrid, kao i svi vrhunski igrači!

Legendarni defanzivac Real Madrida Sergio Ramos komentarisao je mogući dolazak zvijezde Atletico Madrida Antoinea Griezmanna u ‘kraljevski’ klub, izjavivši da je on dobrodošao.

Sergio Ramos komentarisao mogući dolazak Griezmanna

Griezmann je povezivan sa prelaskom u europske velikane već dugo vremena, a interes za njega su pokazali Manchester United, Arsenal, te Chelsea.

Toj listi se pridružio i veliki rival ‘jorgandžija’, Real Madrid. Kapiten kluba Sergio Ramos izjavio je da bi Griezmann, koji je postigao kasni izjednačujući pogodak protiv Los Blancosa u subotu, bio u potpunosti prihvaćen od strane njega i njegovih suigrača.

Ramos je nakon utakmice izjavio: “Vidjet ćemo, ovakvi igrači su na svim naslovnicama kada se pojave špekulacije, a on je vrhunski igrač koji to pokazuje već nekoliko godina.”

“Vrata Real Madrida su uvijek otvorena za velike igrače.”

Priliku da radi sa Zinedineom Zidaneom, svojim idolom, Francuz bi itekako iskoristio, ali Zidaneova budućnost na Santiago Bernabeuu baš i nije sigurna.

Ramos je odbio komentarisati situaciju u kojoj se njegov trener trenutno nalazi, a gotovo je sigurno da će legendarni francuski stručnjak dobiti otkaz ukoliko njegov tim ne osvoji nijedan trofej ove sezone.

“Nisam prava osoba koja će komentarisati budućnost trenera. Na kraju sezone titule će odlučiti sve.”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!