NaslovnicaVijestiSergio Ramos komentarisao svoj odnos sa Cristianom Ronaldom

Sergio Ramos komentarisao svoj odnos sa Cristianom Ronaldom

Nakon što je prošle sezone dominirao domaćim i europskim nogometom, Real Madridu ove sezone i ne ide baš po planu.

Ramos komentarisao svoj odnos sa Cristianom Ronaldom

Nakon 14 odigranih kola, Los Blancosi su na razočaravajućem četvrtom mjestu u La Ligi, te su upisali dva poraza, te četiri neriješene. Već zaostaju nevjerovatnih osam bodova za vodećom Barcelonom.

Međutim, nije u pitanju samo pad forme u domaćem prvenstvu. Madriđani su se također morali zadovoljiti i drugim mjestom u svojoj grupi u Ligi prvaka, završivši iza Tottenham Hotspura, koji ih je savladao rezultatom 3-1 prošlog mjeseca.

Nakon tog poraza pojavile su se špekulacije kako je nastala svađa između kapitena kluba Sergija Ramosa i najveće zvijezde kluba Cristiana Ronalda.

Ronaldo je javno izjavio kako nije zadovoljan odlascima nekih igrača proteklog ljeta, te da njihovom timu nedostaje iskustva, a Ramos je odgovorio kako se ne slaže sa svojim suigračem, te da Portugalac nije u pravu.

Od te utakmice su odigrali još šest utakmica, od čega su u tri odigrali neriješeno. U dvije od te tri su rezultati na kraju bili 0-0, što jasno govori da ‘kraljevski’ klub ima problema za realiziranjem prilika koje stvore.

[su_oglas]

Ramos komentarisao svoj odnos sa Cristianom Ronaldom

No, kako je danas izjavio Ramos, između njega i Ronalda nema nikakvih nesuglasica, te da su oni veliki prijatelji.

“Nikad se ništa nije dogodilo između Ronalda i mene”, rekao je 31-godišnjak za TVE, a prenosi Daily Mail.

“Uvijek je postojalo veliko prijateljstvo između nas. Imamo drugačija mišljenja, ali obojica idemo u istom smjeru.”

Real Madrid će sutra na Santiago Bernabeuu u posljednjoj utakmici grupne faze Lige prvaka dočekati Borussiju Dortmund, koju su savladali u prvoj utakmici u gostima.

Međutim, znatno važnija utakmica ih očekuje u subotu u La Ligi protiv petoplasirane Seville, gdje Zidaneov tim ne smije dozvoliti novi gubitak bodova.

Real Madrid trenutno ima 28 osvojenh bodova, a ispred njih su Atletico Madrid sa 30 bodova, te Valencia sa 31 osvojenim bodom, dok katalonski klub ima 36 osvojenih bodova ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!