NaslovnicaVijestiSergio Ramos: Mi smo samo pijuni, a Perez je kralj

Sergio Ramos: Mi smo samo pijuni, a Perez je kralj

Kapiten Real Madrida, Sergio Ramos, pružio je podršku predsjedniku kluba, Florentinu Perezu.

sergio_ramos_perez

Ramos je nakon sinoćnje utakmice dao svoj komentar na izjavu Florentina Pereza iz prošlog mjeseca, kada je rekao da je trenutni trener Rafael Benitez “rješenje, a ne problem”.

Real Madrid je sinoć rezultatom 10-2 savladao Rayo Vallecano, koji je ostao sa devet igrača na terenu, a Ramos je nakon utakmice izjavio:

“Ako je to ono što predsjednik kaže, onda ima prave razloge za to. Mi smo samo pijuni, a on je kralj. Svi podržavamo trenera. Pokušava na nas prenijeti svoje ideje, a mi ih pokušavamo unijeti u igru, svaki igrač pokušava to učiniti na svoj način. Ne može svaka utakmica dobro završiti, ali najmanje što moramo učiniti je dati sve od sebe na terenu.”

[su_unibet_advent_calendar]

Ramos je upitan i o mogućem konfliktu Cristiana Ronalda sa navijačima Real Madrida, nakon što se napadač “kraljevskog kluba” požalio na zvižduke sa tribina prilikom vodstva Rayo Vallecana od 2-1.

“Ponekad igrači imaju potrebu da izraze svoje osjećaje. On uvijek kaže ono što misli”, rekao je Ramos.

“Kada nam je najviše potrebna podrška, od većine navijača dobijamo zvižduke, ponekad nam je potrebno i ljubavi. Ljudi izdvajaju pojedince za koje misle da ne daju sve od sebe, a kada primjete da se trudite onda kritike prestaju.”

“Ukoliko gubimo protiv tima kao što je Rayo nakon 10 minuta igre, navijači će kroz zvižduke pokušati dobiti nekakvu reakciju od igrača. Neki čak smatraju da smo mogli izgubiti ovu utakmicu, ali ja nisam sumnjao u preokret ni u jednom trenutku.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!