NaslovnicaVijestiSergio Ramos: Pokušaćemo da ne primimo gol

Sergio Ramos: Pokušaćemo da ne primimo gol

Sergio Ramos, stoper Real Madrida, rekao je kako će njegova ekipa pokušati da ne primi gol protiv Napolija na svom terenu, te da mirno dočekaju uzvrat u Italiji.

primimo gol

Nogometaši Real Madrida nastaviće sutra pohod ka 12. tituli prvaka Europe, a prvi suparnik na tom putu bit će im Napoli.

Real će ove sezone pod vodstvom trenera Zinedina Zidana pokušati postati prvi klub koji je obranio trofej Lige prvaka.

Igrači španjolskog kluba svjesni su težine protivnika i traže oprez u prvoj utakmici osmine finala.

“Napoli ima odličan tim i u dobroj je formi. Pokušat ćemo da ne primimo gol, kako bismo mirnije mogli dočekamo uzvrat. Biće veoma teško, ali se nadamo najboljem”, rekao je Sergio Ramos.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

S druge strane, u Napoliju vlada veliki optimizam, a pojedini nogometaši tog kluba su istaknuli da se neće zadovoljiti neriješenim rezultatom u Madridu.

“Imamo veliku priliku. Može se reći da je neriješen rezultat dobar, ali se nećemo zadovoljiti remijem jer želimo više od toga”, kazao je vratar Napolija Pepe Reina.

Utakmica će se igrati u srijedu od 20.45 na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu. Revanš je zakazan za 7. ožujak.

Druga utakmica zakazana za utorak počeće u isto vrijeme, a taj duel bi trebao biti jedan od zanimljivijih u osmini finala.

Bayern će dočekati Arsenal i pokušati zabilježi što bolji rezultat, pošto je cilj njemačkog kluba da osvoji trofej, prvi od 2013. godine.

Utakmicu u Münchenu sudiće srpski sudac Milorad Mažić.

Najnovije vijesti

UEFA mijenja pravilo na Europskom prvenstvu. Ovo je dobra vijest za...

0
Prema najnovijim izvještajima britanskih medija, UEFA će omogućiti izbornicima reprezentacija koje sudjeluju na Europskom prvenstvu u Njemačkoj da pozovu 26 igrača umjesto dosadašnjih 23. Prema...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!