NaslovnicaVijestiSERGIO RAMOS SE OGLASIO: Evo što kaže o optužbama kako je pao...

SERGIO RAMOS SE OGLASIO: Evo što kaže o optužbama kako je pao na doping testovima!

Kapiten i jedna od najvećih zvijezda Real Madrida Sergio Ramos negirao je optužbe kako je pao na doping testu prije pobjede njegovog tima u finalu Lige prvaka prošle godine. Jučer su njemačke novine Der Spiegel otkrile informaciju, koju im je dostavio popularni Football Leaks, kako je španjolski defanzivac bio pozitivan na deksametazon, protuupalni lijek koji je zabranila Svjetska agencija za borbu protiv dopinga (WADA).

Ramos negirao da je pao na testovima

U izvještaju piše kako je 32-godišnjak imao dvije injekcije deskamatazona, u koljeno i rame, dan prije utakmice protiv ‘Stare dame’, što je dopušteno sve dok je doping kontrola o tome obaviještena, ali klupski doktor to nije prijavio UEFA-i. Iz Real Madrida su se oglasili povodom svega ovoga, optuživši ‘ljudsku pogrešku’ za to što se dogodilo, a Ramos je ljutito reagirao na pisanja medija kako je prevarant, izjavivši kako nikad nije pao na doping testu u svojoj karijeri.

On je nakon današnjeg poraza njegovog tima na gostovanju kod Eibara (3-0) izjavio: “Ovo je vrlo težak, kompliciran problem. Moram izaći i braniti se, sa svojim pravnim timom, protiv tih optužbi. Prošao sam kroz 250 ili 300 doping testova u svojoj karijeri i nikad nisam pao niti na jednom, nikad nije bilo nikakvih nepravilnosti. Svi znamo kakve su ovo vrste vijesti. Prijetili su nam s ovim vijestima prije mjesec i pol. Kada znate istinu, ne bojite se laži, to je pokušaj da se zaprlja moja slika i reputacija.” Zatim je o današnjem porazu Los Blancosa dodao: “Kada vam nedostaje stav, sve je mnogo teže, a kada protivnik ima puno bolji stav, to se vidi u rezultatu.”

Pored njega, zabrinut trenutnom situacijom je i njegov partner u obrani Raphael Varane, koji je rekao: “Eibar je igrao direktan nogomet i to je zakompliciralo stvari za nas. Kada izgubimo individualne duele, to nas košta. Nismo imali odgovor na njihov visok pritisak. Imamo potreban kvalitet, ali kolektivno nismo bili dobri. Moramo ostati ujedinjeni i nastaviti raditi kao i uvijek. Primanje 19 golova u La Ligi je kolektivni problem.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!