NaslovnicaVijestiSergio Ramos zadovoljan pozitivnim utjecajem Zidanea na tim Real Madrida

Sergio Ramos zadovoljan pozitivnim utjecajem Zidanea na tim Real Madrida

Imenovanje Zinedinea Zidanea novim trenerom imalo je pozitivan utjecaj na cijeli tim prema mišljenju kapitena Sergia Ramosa.

Zidane otkrio kakav će Real

Legendardni Francuz je prošlog tjedna zamijenio Rafaela Beniteza, nakon što je bivši trener Liverpoola vodio klub nešto više od sedam mjeseci.

Zidane je ubilježio i debi na klupi “kraljevskog kluba” u velikoj pobjedi nad Deportivo La Corunom rezultatom 5-0, te zaostaje samo četiri boda za vodećim Atletico Madridom.

“Promjena trenera je dobra. Nadam se da će ova 2016. godina biti velika godina za Real Madrid”, izjavio je Ramos za novinare na sinoćnjoj svečanosti u Zürichu.

Njegov suigrač Cristiano Ronaldo nije uspio zadržati Zlatnu loptu, ona je ove godine otišla u ruke zvijezde Barcelone, Lionela Messija, koji je dominantno slavio ispred Portugalca. Treći u poretku je bio Brazilac Neymar.

“Mislim da su obojica, i Messi i Cristiano, dva vanzemaljca. Možda je razlog zašto je Messi dobio ovu nagradu taj što je prošle godine osvojio triplu krunu za Barcom, a zatim dodao još dvije titule krajem godine. Oni su dvije megazvijezde, ali u proteklih godinu dana mislim da je Leo pokazao malo više.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!