NaslovnicaVijestiSerijev agent otkrio zašto bi mogao propasti njegov transfer u Barcelonu

Serijev agent otkrio zašto bi mogao propasti njegov transfer u Barcelonu

Odlazak zvijezde Nice Jeana Michaela Serija u Barcelonu je navodno propao zbog intervencije Paris Saint Germaina, kluba koji je ovog ljeta napravio najskuplji transfer u povijesti nogometa dovođenjem Neymara iz katalonskog giganta.

Agent otkrio zašto Seri neće u Barcelonu

Ovu informaciju je otkrio Serijev agent Franklin Mala, koji je u izjavi za španjolsku Marcu optužio vlasnika PSG-a kako je krivac jer je Barca u posljednjem trenutku odustala od transfera.

Klub sa Camp Noua je navodno već bio sve dogovorio sa Serijem i Nicom, kojoj je trebalo pripasti oko 40 miliona eura. Prema mišljenju Male, PSG se uključio u cijelu stvar i izazvao prekid pregovora između Barce i Nice.

[su_bonus]

“Bilo je moguće postići dogovor jer su Barcelona i Nica pregovarali. U utorak su čelnici Barcelone bili u Francuskoj, raspitivali se o igraču, ali su već znali njegove sposobnosti. PSG je nazvao nicu i uključio se u pregovore samo da bi zeznuo Barcelonu.”

Barcelona i PSG su tokom cijelog ljeta “u ratu” zahvaljujući mnogim medijima prema čijem pisanju su se ova dva kluba povezivala sa međusobnim dovođenjem igrača, u čemu je PSG na kraju i uspio dovođenjem brazilske zvijezde.

Katalonski klub je početkom ljeta pokušao dovesti veznjaka PSG-a Marca Verrattija, ali uprkos svim naporima, Verratti je na kraju ostao u Parizu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!