NaslovnicaVijestiŠest golova u šest utakmica: Liverpool impresioniran 18-godišnjakom i žele ga dovesti...

Šest golova u šest utakmica: Liverpool impresioniran 18-godišnjakom i žele ga dovesti na Anfield

Natrag u siječnju, Gazzetta dello Sport je izvijestio o navodnoj ponudi Wolverhamptona za Interovog Andreu Pinamontija. Nakon što je prošle godine već potpisao tri igrača (Benik Afobe, Leo Bonatinija na posudbu + Rafa Mira iz Valencije) Nuno Espirito Santo je krenuo po 18-godišnjeg Andreu Pinamontija i to nam nije imalo smisla u to vrijeme.

Šest golova

Od tada, ideja o prodaji Pinamontija bila je pod radarskom opcijom Intera kako bi donijela nešto novca i pomogla u skladu sa pravilima finansijskog fair-playa.

Naravno, ne nedostaje im zainteresiranih ekipa za Pinamontija, jer se prema Gazzetta dello Sportu na tom popisu europskih klubova koji su zainteresirani za Andreu Pinamontija nalazi Liverpool, koji drži svoje oko na ovom mladom napadaču.

Talijanske novine su u petak objasnile da su Redsi, PSG, Valencia i Atletico Madrid bili impresionirani njegovim nastupima u UEFA-inoj Ligi prvaka za mlade, gdje je postigao šest golova u šest utakmica.

Do sada nije bilo govora o cijeni ovog mladog igrača u javnosti, ali uzimajući u obzir njegov talenat i činjenicu da mu je ostalo tri godine u ugovoru koji je obnovio prošle godine, vjerojatno neće biti baš jeftin.

S obzirom na to koliko je smrtonosan napad Jurgen Kloppa ove sezone, ostaje da se vidi da li će mu biti potrebna nova napadačka snaga, iako postoji dobra šansa da će Danny Ings trebati zamjenu u skorije vrijeme.

Andrea Pinamonti je debi u seniorskoj momčadi Intera napravio 8. prosinca 2016. godine kada je imao 17. godina protiv Sparte Prague u posljednjoj utakmici grupne faze Europske lige 2016/17 sezone.

Pinamonti je odabran za prvu momčad od strane trenera Stefana Piolija i zaista je imao dobar nastup, gdje je pomogao Interu da završi svoju sezonu u Europi sa pobjedom od 2-1.

Prvu utakmicu u Seriji A odigrao je 12. veljače 2017. godine, gdje je Inter pobijedio Empolija sa 2-0 na San Siru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!