NaslovnicaVijestiSevilla dovela ogromno pojačanje iz Bundeslige

Sevilla dovela ogromno pojačanje iz Bundeslige

Sevilla dovela ogromno pojačanje iz Bundeslige! Posljednjeg dana transfer roka, Sevilla je ojačala svou ekipu sa 24-godišnjim njemačkim veznim igračem Johannesom Geisom, koji se preselio u Andaluziju iz ekipe Schalkea.

Sevilla dovela ogromno pojačanje iz Bundeslige

Sevilla i Schalke napravili su mnogo transfera u posljednje vrijeme, jer je, primjerice, ukrajinski Yevgen Konopljanka i junak finalne utakmice Europske lige od prije dvije godine Coke preselio iz Seville u Schalke, a prije par godina Ivan Rakitić je dres Schalkea zamjenio dresom Seville.

Danas je 24-godišnji veznjak Johannes Geis, koji će igrati sa statusom posuđenog igrača u Sevilli, prešao iz Schalkea u Sevillu, a Sevilla ga konačno može kupiti za 7 milijuna eura na kraju sezone.

Geis prošao Mainzovu školu te je nastupao i za prvu ekipu Mainza a u Njemačkoj ligi odigrao je 121 utakmicu u svojoj karijeri. Sevilla je jučer  napravila još jednu kupovinu, u klub je stigao lijevi bek Lionel Carole iz Galatasaraya.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!