NaslovnicaVijestiSevilla dovela prvo veliko pojačanje

Sevilla dovela prvo veliko pojačanje

Sevilla, osvajač Europske lige i klub koji svake godine prodaje najbolje igrače, ali pametnom kupnjom iz godine u godinu niže uspjehe, doveo je svoje prvo pojačanje.

Yehven

Radi se o sjajnom ukrajinskom krilnom napadaču i dosadašnjem članu Dnipra Yevhenu Konoplyanki. Upravo je on s Dniprom  poražen u finalu Europske lige od Seville, ali je očito uspio impresionirati čelnike andaluzijskog kluba.

Sevilla je u borbi za ovog igrača pobjedila Liverpool koji je bio u nekoliko navrata blizu potpisivanja ugovora  s ukrajinskim reprezentativcem. Visina transfera još uvijek nije poznata.

 

 

Konoplyanka ima 25 godina i do sada je igrao samo za Dnipro gdje je ostvario 156 nastupa i potigao 35 golova. Za Ukrajinu je nastupio 45 puta i pritom postigao 10 golova. Radi se o brzom igraču, odličnog driblinga koji najčešće igra na lijevoj strani napada. Yehven je čak tri puta proglašavan najboljim igračem Ukrajine, a ove sezone ušao je u najbolju momčad Europske lige.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Sevilla je poznata po odličnoj kupovini, a ovaj transfer ponovno bi mogao to dokazati.

Podsjetimo da je Sevilla do sada prodala Baccu u Milan i Vidala u Barcelonu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!