NaslovnicaVijestiU Realu bijesni, Sergio Ramos za poraz od Levantea krivi suca!

U Realu bijesni, Sergio Ramos za poraz od Levantea krivi suca!

Ne mogu nogometaši Reala da se pomire sa porazom od Levantea (1:0). O tome svjedoče riječi njihovih prvotimaca poslije utakmice u kojoj su prvo mjesto na tabeli prepustili Barceloni.

Iako su Los Blancosi imali bolje šanse na ovom meču na kraju su izgubili zaista nevjerovatnim golom kojeg je postigao Jose Morales.

Benzema, Hazard, Modrić i Casemiro su propustili nekoliko šansi za goste u prvom poluvremenu, a Levante je zaprijetio prvi put u 48. minuti kada je Enis Bardhi šutirao tik pored stative.

Hazard je u 53. minuti imao stopostotnu priliku kada je izašao sam na Fernandeza, ali je golman domaće ekipe sjajno odbranio njegov udarac. To je ujedno i bila posljednja konkretna prilika Kraljeva na ovom susretu.

A onda u 79. minuti pravi šok. Jose Morales je izbjegao ofsajd zamku i sjajno pogodio bliži ugao Courtoisa za prednost domaćeg tima od 1:0.

“Naravno da se greške dešavaju, ali ovo je neverovatno. Kriterijumi se toliko razlikuju. Kada me lopta slučajno udarila u ruku u Superkupu Španjolske odmah su svirali penal, u ovom susretu su bila takva dva i sudac nije pokazao na penal. Ranije su sudije pokazivale više poštovanja, sada više ne može ni da se razgovara sa njima” poručio je Sergio Ramos.

Madriđane sada očekuje paklena nedjelja, prvo meč u Ligi prvaka sa Manchester Cityjem, pa El Clasico sa Barcelonom u La Ligi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!