NaslovnicaVijestiShakhtar odredio cijenu za svog napadača: 50 miliona i možemo razgovarati

Shakhtar odredio cijenu za svog napadača: 50 miliona i možemo razgovarati

Shakhtar odredio cijenu za svog napadača. Posljednjih nekoliko sezone Shakhtar zaista ima mnogo talenata. Jedan od njih koji je eksplodirao ove sezone je Alex Teixeira koji je postigao 26 golova u 25 utakmica u svim takmičenjima.

Shakhtar odredio cijenu za svog napadača

Za njega su zainteresovani mnogi klubovi, a prednjače Chelsea, Juventus i PSG. Ipak, i sam igrač je izrazio želju da zaigra u Chelseaju, a Abramoviču ne bi trebalo predstavljati problem ova cijena.

“Teixeira vrijedi više od 40 miliona eura. Vjerujem da je njegova cijena već sada 50 miliona eura, a kada bi imao još više utakmica u svojim nogama, vrijedio bi koliko i Angel Di Marija”, rekao je trener Shakhtara Mircea Lucescu.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!