NaslovnicaVijestiSOLSKJAER GA OBOŽAVA: Manchester United će pokušati da ga dovede za 80...

SOLSKJAER GA OBOŽAVA: Manchester United će pokušati da ga dovede za 80 milijuna funti!

Manchester United navodno planira ponudu za transfer za Leicester Cityjevog ofanzivnog veznajka Jamesa Maddisona sljedećeg ljeta.

SOLSKJAER GA OBOŽAVA

Internacionalac Engleske U21 momčadi trenutno je jedan od najboljih mladih talenata u Premier ligi i čini se da bi mogao biti idealan za ekipu Ole Gunnar Solskjaera.

Daily Mirror je nedavno povezao Maddisona sa Unitedom u transferu koji bi mogao koštati oko 80 milijuna funti, a čini se da su špekulacije istinite.

Najnovije vijesti iz The Timesa su da Manchester United planira poslati ponudu za 22-godišnjaka sljedećeg ljeta, jer je on jedan igrač koji bi odgovarao njegovom sistemu.

U izvješću se tvrdi da je norveški taktičar veliki obožavatelj Maddisonovog samopouzdanja i kreativnosti, a dodati poticaj je da on zasigurno ima najbolje godine pred sobom.

Unitedu bi bez sumnje odgovarao ovakav jedan igrač kao dugoročna zamjena za Juana Matu, dok ostali ofanzivni veznjaci poput Jessea Lingarda i Andreasa Pereire nisu baš impresionirali dovoljno dosljedno.

Manchester United u četvrtak igra u Europskoj ligi , gdje će ugostiti Astanu u prvom kolu grupne faze Europske lige. Crveni đavoli su favoriti sa koeficijentom 1.20 u najboljoj kladionici na svijetu!

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!