NaslovnicaVijestiShkodran Mustafi: Samo zbog jedne osobe sam došao u Arsenal

Shkodran Mustafi: Samo zbog jedne osobe sam došao u Arsenal

Defanzivac Arsenala Shkodran Mustafi otkrio je da je u londonski klub stigao zbog Arsenea Wengera.

Francuski stručnjak je ranije ove sezone proslavio 20 godina provedenih na klupi ‘Topnika’, te je trenutno trener sa najdužim aktivnim stažom u prve četiri profesionalne nogometne lige u Engleskoj.

Mustafi otkriva da je stabilnost u klubu jedna od najvažnijih stvari koja je utjecala na odluku da njemački reprezentativac za 35 miliona funti dođe iz Valencije prošlog ljeta.

“Ponekad ne znate koliko je neko dobar trener dok ne počnete trenirati s njim svakodnevno. On je jedan od razloga zbog kojih sam se odlučio za dolazak, jer je tu već dugo vremena i stvorio je strukturu u u klubu.”

Shkodranov dolazak je itekako pojačao obranu Arsenala ove sezone, te s njim u igri, ‘Topnici’ još uvijek nisu osjetili okus poraza.

Pored toga, Mustafi, koji zarađuje 90,000 funti tjedno, osvojio je 45 zračnih duela u Premier ligi, samo je Laurent Koscielny u timu Arsenala osvojio više, a pored toga imao je i 68 uspješnih intervencija, te je uspješno zacementirao mjesto u prvih jedanaest.

Arsenal je trenutno četveroplasirani u Premier ligi sa 44 osvojena boda iz 21 odigrane utakmice, te za vodećim Chelseajem zaostaje čak sedam bodova.

[su_bet365_novo__koeficijenti_kosarka_nba]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!