NaslovnicaVijestiShkodran Mustafi: Svlačionica Valencije je u sr**u!

Shkodran Mustafi: Svlačionica Valencije je u sr**u!

Defanzivac Valencije Shkodran Mustafi otkrio je da je raspoloženje u njegovom timu strašno, te se ispričao navijačima nakon što je njegov tim pretrpio težak poraz protiv Barcelone od 7-0 na Camp Nouu.

Shkodran Mustafi

Luis Suarez je postigao četiri gola, a Lionel Messi je dodao hat-trick, i Barcelona je već osigurala prolazak u finale, a prije toga će odigrati uzvratnu utakmicu na Mestalli, koja će biti samo formalnost.

Valencia ne zna za pobjedu u La Ligi otkako ih je preuzeo Gary Neville, koji je odbio dati ostavku nakon sinoćnje utakmice, unatoč tome što su mnogi to od njega tražili.

Mustafi je dobio crveni karton par minuta prije kraja prvog poluvremena, a Barcelona je u tom trenutku već vodila 3-0, a njemački reprezentativac nije htio preuzeti krivicu za tako veliki poraz, te je poručio da cijeli tim mora pokazati reakciju.

“Želimo se ispričati navijačima i ljudima koji rade za klub. Ali, ne možemo tražiti oprost bez pružanja neke reakcije. Nije vrijeme da pričamo o protivnicima. Moramo popraviti svoju igru, a to nije lako. U narednim danima moramo početi igrati kao muškarci.”

“Ne gledam na to tko je napravio greške. U dobrim i lošim trenucima svi smo zajedno kao jedan. Svlačionica je u ovom trenutku u sr**u, ali ja vjerujem u ovu momčad, a to je razlog zašto sam potpisao za ovaj klub. Bili smo tim prošle godine, a tim smo i ove godine.”

“Za mnoge je to bila najgora utakmica u njihovoj karijeri. Moramo podići glave kao ljudi i izvući se iz ovoga. U uzvratnoj utakmici nije cilj preokrenuti rezultat, već zatražiti oprost od navijača.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!