NaslovnicaVijestiShow na ždrijebu škotskog FA Kupa - Rod Stewart pijan izvlačio parove!

Show na ždrijebu škotskog FA Kupa – Rod Stewart pijan izvlačio parove!

Dužnosnici škotskog nogometnog saveza odlučili su da učine ždrijeb 5. kola škotskog FA Kupa zanimljivijim, te su u goste pozvali rok zvijezdu Roda Stewarta, no malo ko je očekivao da će legendarni roker napraviti urnebesan show, pošto je vidno pijan izvlačio parove, a predsjedniku saveza, Alanu Mcraeu, nimalo se nije svidio Stewartov nastup.

Stewart, inače veliki navijač Celtica, na izvlačenje uživo održano na Airdrieovom Excelsior stadionu je došao poprilično pripit, od samog početka je pravio grimase i glasno uzvikivao imena klubova sa izvučenih kuglica.

I dok se britanski roker očigledno odlično zabavljao, McRae, predsjednik saveza, koji je vodio izvlačenje, kao i njegov drugi asistent, menadžer Hiberniana, prošlogodišnjeg pobjednika Kupa, Alan Stubbs nisu dijelili Stewartovo raspoloženje, jer sasvim jasno se moglo vidjeti koliko im je bilo neugodno posmatrati Stewartov nastup, dok je pijan izvlačio parove i pravio scene na podijumu.

Posebno je bio oduševljen nakon što je izvukao kuglicu svog Celtica, kojem je donio prednost domaćeg terena.

Alan McRae nekoliko puta je prijekorno pogledao veselog Stewarta, no veselom rokeru to očigledno nije ni najmanje smetalo. Po završetku ždrijeba, odbio se rukovati sa McRaeom (ili jednostavno nije ni primijetio McRaeovu ispruženu ruku).

Neposredno nakon završetka ždrijeba, Stewart je čak uhvatio McRaea za zadnjicu – prosudite sami, no na osnovu snimka, zabezeknutom predsjedniku očigledno nije bilo nimalo prijatno.

Društvene mreže su eksplodirale nakon završetka ždrijeba, fanovi su bili oduševljeni Stewartovim performansom, prokomentiravši da legendarni roker mora izvlačiti parove svako kolo.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!