NaslovnicaVijestiSiguran sam da će Real Madrid proći dalje iz samo jednog razloga,...

Siguran sam da će Real Madrid proći dalje iz samo jednog razloga, tvrdi Bale

Siguran sam da će Real Madrid proći dalje iz samo jednog razloga, tvrdi Bale. Gareth Bale je rekao Manchester Cityju da se čuva ponovo spremnog Cristiana Ronalda. Zvijezda Real Madrida je propustio prvu utakmicu polufinala na Etihadu zbog ozljede.

Siguran sam

Velšanin procjenjuje da se Ronaldo može vratiti u uzvratnoj utakmici protiv Cityja i srušiti njihove snove.

Čarobnjak Velsa je rekao: “Mi smo sigurni. Imamo tako dobre rezultate kod kuće u Ligi prvaka, tako da smo spremni i pozitivni u vezi njega. Zbog toga znam da ćemo proći dalje.”

“Mi smo vrlo sigurni da će igrati na Bernabeu, navijači će biti iza nas i to je utakmica kojoj se unaprijed radujem.”

“Očito da će Ronaldo biti sredstvo za bilo koju momčad. City je stvarno jaka ekipa, ali tako smo i mi.”

“Zreliji smo tim, sada imamo više iskustva pa ćemo ih sačekati kod kuće i uvjereni smo da ćemo proći dalje.”

Bale također kaže da je postao opsjednut pomaganjem Velsu da potopi Englesku na Euru 2016. Britanski rivali i susjedi će igrati u Lensu 16. lipnja nakon što su izvučeni zajedno u skupini B.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Roy Hodgsonovi igrači će ući u ovu skupinu kao glavni favoriti. Ali Bale kaže da Vels nema što izgubiti, a pobjeda protiv Tri Lava bi bila vrhunac njegove karijere.

“Želim to više od svega – ne razumijete me.”

“Svi znaju za to rivalstvo i to će biti nevjerovatna utakmica, uvjeren sam da možemo izaći kao pobjednici.”

Vels je dostigao svoj prvi veliki turnir po prvi put od 1858. godine, a Bale ima misiju da izvuče najbolje iz te utakmice.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!