NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako su se igrači Barcelone svađali oko penala. Na kraju...

(VIDEO) Pogledajte kako su se igrači Barcelone svađali oko penala. Na kraju je Xavi morao intervenirati

Igrači Barcelone Ferran Torres i Ansu Fati posvađali su oko toga tko će izvesti jedanaesterac u utakmici protiv Valencije, a sve je otišlo toliko daleko da se na kraju morao oglasiti trener Xavi Hernandez.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Pri vodstvu Barcelone 1:0 u drugom poluvremenu sviran je jedanaesterac za domaće, nakon čega je Torres uzeo loptu i pokazao da će on biti taj koji će izvesti jedanaesterac.

Takvom odlukom nije bio zadovoljan Fati, koji je također htio pucati jedanaesterac, nakon čega je došlo do manjeg verbalnog okršaja između spomenute dvojice igrača. Ipak, Torres se nije predavao, sakrio je loptu i preuzeo odgovornost, ali je na kraju promašio i pucao pored gola.

“Prije svake utakmice odredimo tko će izvoditi jedanaesterce i to kažemo igračima, a sada smo odlučili da će to biti Torres. Mi smo ti koji odlučujemo i igrači to jako dobro znaju”, rekao je Xavi.

Na kraju spomenutog videa na kojem se vidi kako je Torres promašio jedanaesterac, vidi se kako Fati odmah trči do suigrača i daje mu podršku, a na Torresovu sreću Barcelona je zadržala prednost od 1:0 i na kraju pobijedila.

Jedini pogodak zabio je Raphinha u 15. minuti nakon sjajne asistencije Busquetsa i sada Barcelona ima devet bodova prednosti u odnosu na Real Madrid.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!