NaslovnicaVijestiSilva: Pobjeda protiv Arsenala je prioritet

Silva: Pobjeda protiv Arsenala je prioritet

 

Veznjak Manchester Cityja David Silva, izjavio je da je utakmica protiv Arsenala jako bitna ukoliko žele ostati u utrci za titulu.

david silva

“Građani” se trenutno nalaze na trećem mjestu u Premier ligi, te imaju bod manje od Arsenala, protiv kojeg će odmjeriti snage u ponedjeljak na Emirates stadionu. David Silva smatra da će ih pobjeda približiti osvajanju titule.

“Veoma je bitno da pobijedimo Arsenal, oni su izravan konkurent za titulu. Pobjeda bi bila fantastična, želimo nastaviti u dobrom ritmu u ligi. Bit će teško, vidjeli smo ove sezone da bilo koji tim može pobijediti bilo koga, ali želimo ostaviti dobar dojam i završiti ovu godinu pobjedom.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Španjolac se nada da će zaigrati protiv Arsenala, iako je u posljednje vrijeme imao mnogo problema sa ozljedama, i smatra da je u potpunosti spreman za povratak na teren.

“Imao sam nekih problema sa mojim gležnjem na početku sezone, ali sam igrao. Nažalost, obnovio sam tu povredu i izbivao neko vrijeme sa terena, ali sad sam se ponovo vratio, i nadam se da ću biti stopostotno spreman za utakmicu u ponedjeljak.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!