NaslovnicaVijestiSilva: Treće mjesto bi bila katastrofa za PSG

Silva: Treće mjesto bi bila katastrofa za PSG

Silva: Treće mjesto bi bila katastrofa za PSG

Nogometaš PSG Thiago Silva rekao je da bi osvajanje tek trećeg mjesta u francuskoj Ligi 1 bio katastrofalan rezultat za njegovu momčad. PSG je sinoć izgubio od Nice s 3:1 i sve je dalje od obrane titule. Ekipa Unaija Emeryja je trenutno druga na tablici s 80 bodova, ima tri boda manje od Monaca koji ima utakmicu manje, a tri više od trećeplasirane Nice.

treče mjesto

“Sada moramo gledati naprijed i da pobijedimo u preostala tri kola, jer bi osvajanje tek trećeg mjesta bilo katastrofalno za nas”, rekao je Silva za francuske medije.

PSG je meč protiv Nice završio s devetoricom igrača pošto su Thiago Motta i Angel di Marija zaradili crvene kartone. Silva je naveo da ne želi tražiti uzrok poraza u odlukama sudaca, ali da smatra da su crveni kartoni bili “malo mnogo”.

>>Ovosezonska senzacija Monaca potvrdila da napušta klub?

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Mislim da smo zaslužili bolji rezultat, ali nogomet je takav”, rekao je Silva. PSG u narednom kolu dočekuje Bastiju, koja je posljednja na tablici.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!