NaslovnicaVijestiIgrač Monaca u Manchesteru na lječničkom pregledu?

Igrač Monaca u Manchesteru na lječničkom pregledu?

Igrač Monaca u Manchesteru na lječničkom pregledu? Nakon što su izborili igranje u Ligi prvaka u Manchesteru već uveliko pripremaju ekipu za narednu sezonu. Jedan od igrača koji bi mogao preći u redove Crvenih vragova je igrač Monaca, Bernando Silva. Najveći konkurent Unitedu za potpis ovog igrača je njihov gradski rival, Manchester City.

Igrač Monaca u Manchesteru na lječničkom pregledu?

Portugalski reprezentativac Bernando Silva i igrač Monaca će najvjerovatnije napustiti redove francuskog prvaka Monaca. Nakon fenomenalnih izdanja u ovoj sezoni Silva je privukao pažnju velikih evropskih kubova i uz Mbappea, najtraženiji je igrač momčadi iz Kneževine.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Iz Engleske nam dolazi vijest da je kasno sinoć avionom iz španske Mallorce, Bernando Silva doputovao u Manchester, te bi trebao potpisati za nekog od dva velikana iz Manchestera. ESPN koji je u većini slučajeva dobro obavješten prenosi da Silva ima veće šanse da završi u Cityu, koji je za njegove usluge Monacu spreman platiti 60 miliona eura. Danas popodne Silva bi trebao obaviti zdravstveni pregled te potpisati ugovor.

>> Jose Mourinho otkrio koja tri igrača želi dovesti na Old Trafford

U Cityu su ove sedmice počeli sa čistkom u ekipi. Objavili su da klub na kraju sezone napuštaju Gael Clichy, Jesus Navas, Willy Cabellero, Bacary Sagna i Pablo Zabaleta. Upravo zbog toga Pep Guardiola traži pojačanja na transfer tržištu, koja bi trebala popuniti prazninu koja će nastati odlaskom spomenutih igrača.

Ali i Manchester United želi Silvu i svoju prednost vidi u tome što će naredne sezone uz adekvatna pojčanja igrati bitnu ulogu, kako u Engleskoj tako i u Ligi prvaka. Gdje će Silva na kraju završiti ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!