NaslovnicaVijestiSimao: Utakmica Atletico-Barcelona će biti taktički spektakl!

Simao: Utakmica Atletico-Barcelona će biti taktički spektakl!

Bivši portugalski reprezentativac Simao Sabrosa očekuje taktički spektakl na večerašnjoj utakmici između Atletico Madrida i Barcelone u uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka.

Utakmica Atletico-Barcelona će biti taktički spektakl

Barcelona je u prvoj utakmici odigranoj na Camp Nouu uspjela preokrenuti rezultat nakon crvenog kartona Fernanda Torresa i na kraju pobijediti rezultatom 2-1.

Simao, koji je igrao za oba kluba u svojoj karijeri, očekuje da će tim Luis Enriquea diktirati tempo igre večeras, te da će nadmudriti Diega Simeonea u ‘strateškoj bitci’.

36-godišnjak smatra da nas očekuje pravi taktički spektakl.

“Utakmice između Atletico Madrida i Barcelone nam uvijek ponude zanimljive stvari”, izjavio je Portugalac za španjolski AS.

“U prvoj utakmici, dok Torres nije isključen, Simeone je držao sve pod kontrolom, a Barcelona je bila bezidejna. Nakon drugog žutog i isključenja, sve se promijenilo i Katalonci su bili superiorniji zbog igrača više.”

“U večerašnjoj utakmici Barca će igrati svoj nogomet, a Atletico će pokušati postići gol, ali neće žuriti. To će biti taktički spektakl u svakom pogledu. Siguran sam da će Simeone spremiti nešto posebno prije kraja utakmice.”

“Ukoliko bi Atletico bio tata, a Barca mama, otišao bih sa tatom. Moje finale iz snova bilo bi Atletico Madrid – Benfica.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!