NaslovnicaVijestiSimeone: Društvo gubi svoju vrijednost, ali Atletico ostaje pošten radnik!

Simeone: Društvo gubi svoju vrijednost, ali Atletico ostaje pošten radnik!

Diego Simeone je bio pun riječi hvale na račun svog tima nakon što su sinoć uspjeli izbaciti Barcelonu iz Lige prvaka.

Atletico ostaje pošten radnik

Antoine Griezmann je bio dvostruki strijelac u pobjedi protiv trenutnog europskog prvaka na Vicente Calderonu, te su “Jorgandžije” tako preokrenule deficit od 2-1 iz prve utakmice, prošli u polufinale takmičenja ukupnim rezultatom 3-2.

Njihov trener Simeone izjavio je nakon utakmice da su zaslužili pobjedu zbog svega što su pokazali i zbog svega što predstavljaju u svijetu koji ‘gubi svoju vrijednost’.

“Postoji vrlina u ovom timu, već četiri godine smo zajedno, ujedinjeni. Sretan sam zbog svih igrača u ovom timu, ne mislim samo zbog plasmana u polufinale, puno je važnije od toga. Društvo gubi svoju vrijednost, ali Atletico ostaje pošten radnik koji može pobijediti ili izgubiti. Mi činimo sebe jakima sa alatima koje imamo.”

“Pobijedili smo u strahovito teškoj utakmici, ali vrlo lijepoj. Nikada nismo prestali vjerovati. Radili smo naporno znajući situaciju, znajući što možemo učiniti. U prvom poluvremenu je bilo onako kako smo htjeli, u drugom su oni bili bolji. Imaju pojedince koji mogu ni iz čega stvoriti priliku, ali mi smo ostali ujedinjeni i čvrsti.”

“Igrali smo protiv vrlo dobrog protivnika, s velikom poviješću i igračima koji mogu promijeniti tok igre u svakom trenutku. To je bila utakmica između timova različitih kvaliteta, a ponekad u takvim utakmica pobijedite i mi smo uspjeli danas.”

“Ovo su trenuci koji se neće ponoviti, oni su jedinstveni u nogometu. Vidjeli smo mnogo djece pored autobusa na putu do stadiona. Svi oni su vjerovali u nas, ovo je poseban dan.”

Upitan koga bi volio dobiti u polufinalu, Argentinac je izjavio da ne razmišlja o tome i da je fokusiran na sljedeću utakmicu protiv Granade u La Ligi.

“Ne razmišljam ni o čemu osim o Granadi. Manchester City ima ogromnu financijsku moć i izvanredne igrače. Madrid, Bayern, oni imaju i povijest. No, za Atletico Madrid, biti među najbolje četiri ekipe u Europi je veliki korak, sad možemo učiniti bilo što.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!