NaslovnicaVijestiSimeone, Griezmannn i društvo u nedjelju igraju najbitniju utakmicu sezone!?

Simeone, Griezmannn i društvo u nedjelju igraju najbitniju utakmicu sezone!?

LaLiga preko noći je postala puno zanimljivija. Barcelona je otišla na gostovanje kod Las Palmasa i remizirala. Ono što je specifično za gostovanje kod Las Palmasa jest udaljenost koju klubovi iz Španjolske moraju preći da bi došli na Kanarsko otočje, a taj put dodatno umara igrače.

S pravom se Valverde žalio kada je nekidan rekao da je Atletico u boljoj poziciji pred utakmicu koja bi mogla odlučivati o prvenstvu. Atletico Madrid igrao je u utorak na domaćem terenu protiv Leganesa, a Barcelona igra u srijedu na gostovanju na Kanarima.

Da bi Barcelonina ekspedicija stigla u Las Palmas moraju preći 2178 kilometara. Usporedbe radi, gostovanje kod Chelsea u Londonu bilo je 1030 kilometara kraće. Osim toga Atletico je imao i jedan dan odmora više i to je razlog zašto je Valverde prozvao španjolski nogometni savez.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U najboljem mogućem trenutku Griezmann je ušao u formu. Po mnogima top 5 najboljih igrača svijeta baš kao i Cristiano Ronaldo nije najbolje ušao u prvom dijelu sezone, ali u 2018. godini omaleni Franzuc doista je dominantan. U zadnje dvije utakmice zabio je 7 golova – 4 Leganesu i 3 Sevilli.

Do prije samo nekoliko tjedana prvenstvo u Španjolskoj bilo je riješeno. Valverde i njegova družina imali su imali su gotovo savršeni score od 18 pobjeda i 3 remija, ali danas – 5 tjedana kasnije situacija je takva da Barcelona ima score 20 pobjeda i 6 remija. Tri puta su remizirali u zadnjih 5 utakmica i dopustili da se Atletico Madrid približi na samo -5.

[su_bonus]

Simeone i društvo ispali su iz Lige prvaka i sada su apsolutno fokusirani na LaLigu, za njih je utakmica u nedjelju finale prvenstva. Ukoliko poraze Barcelonu doći će na samo -2 od kluba iz Katalonije, a onda će ključnu ulogu igrati dvoboji protiv Real Madrida koji je također u sve boljoj formi.

Do kraja prvenstva ostalo je 12 kola, a obje momčadi imaju dovoljno široku klupu, ali pitanje je motivacije. Barcelona je od “osvojenog” prvenstva došla do ponovne borbe za titulu, a Atletico nema pritisak u Ligi prvaka tako da im je ovo glavni fokus i sigurno da će biti nešto motiviraniji kako bi spasili sezonu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!