NaslovnicaVijestiSimeone: Ponosan sam na igrače

Simeone: Ponosan sam na igrače

Trener Atletica, Diego Simeone, rekao je da umor nije razlog današnjeg poraza u gostima protiv Levantea, koji je ugasio i poslednje nade Atletica da bi mogli da sustignu prvoplasiranu Barcelonu.

Simeone

Madriđani su poveli golom Fernanda Torresa već u drugoj minuti susreta, ali domaćin se nije predavao. Do kraja poluvremena izjednačujući pogodak je postigao Víctor Casadesús, a dramatičan pogodak u samoj završnici, koji je Levanteu obezbijedio pobjedu, postigao je Giuseppe Rossi nakon sjajne kontre.

Diego Simeone ponosan je na svoj tim, bez obzira na poraz protiv već otpisanog Levantea, koji ih je spustio na treće mjesto na tabeli.

Simeone, koji je odrađivao treću utakmicu suspenzije, istakao je u prvi plan pozitivne stvari koje su napravili ove sezone.

“Rekao sam igračima da sam ponosan na to što su napravili”, rekao je Simeone.

“Sada treba da pokušamo da završimo na drugom mjestu. Ako to ne uspijemo, moraćemo se zadovoljiti trećim mjestom.”

“Imali smo sjajnu sezonu i ponovo smo se ravnopravno borili sa Barcelonom i Real Madridom – srećan sam zbog toga.”

[su_bet_at_home_koeficijenti]

“Očigledno nam je nešto nedostajalo danas. Ispadanje iz trke za titulu je svakako bolno, ali srećan sam što smo se borili za titulu do pretposlednjeg kola”, dodao je Simeone.

“Levante je zaslužio pobjedu. Imam samo riječi hvala za njih. To je ljepota ove igre. Iako su već ispali, nastavili su da se bore.”

“Tim koji je nedavno igrao polufinale Lige prvaka može izgubiti. Ali utakmica protiv Bayerna u utorak nije izgovor”, završio je popularni Cholo.

Atletico će u poslednjem kolu Primere igrati protiv Celte, dok će 28. maja u Milanu igrati u finalu Lige prvaka protiv gradskog rivala Real Madrida.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!