NaslovnicaVijestiSimeone prodaje Griezmanna i dovodi najboljeg napadača svijeta!

Simeone prodaje Griezmanna i dovodi najboljeg napadača svijeta!

Diego Simeone i njegov Atletico Madrid gotovo pa sigurno ovo će ljeto prodati Griezmana, glavnu zvijezdu kluba iz Madrida. Njegov sljedeći klub najvjerojatnije je FC Barcelona, ali Simeone ne gubi vrijeme i u klub dovodi napadača PSG-a koji je trenutno jedan od najboljih, ako ne i najbolji napadač svijeta.

Katalonski mediji pišu kako je FC Barcelona definitivno odlučila ovo ljeto dovesti Griezmanna. Klub iz Barcelone slaže nevjerojatnu momčad. Dosadašnjem rosteru koji uključuje Rakitića, Messija, Suareza, Umtitija, Pique, Ter Stegena dodali su Coutinha i Dembela koje su skupa platili gotovo 300 milijuna eura, a ovo ljeto planiraju dovesti još i Griezmanna za otprilike 100 milijuna eura.

[su_bet_builder]

Diego Simeone svjestan je kako je Francuz dovoljno dao Atletico Madridu i kako želi novi izazov u karijeri. Simeone je u klub vratio Diega Costu, a njemu u napad umjesto Griezmanna želi dodati Edinsona Cavanija. Cavani je u zadnje 2-3 sezone ponajbolji, ako ne i najbolji napadač svijeta.

Prema uglednom portalu transfermarkt Edinson Cavani ima tržišnu vrijednost od 60 milijuna eura, ali ima i 31 godinu. Edi Cavani je ove sezone postigao 39 golova i asistirao 12 golova. Osim što ima fenomenalan osjećaj za prostor i što rutinski postiže golove kao na traci, Edi Cavani veliki je radnik u napadu i gotovo je pa savršen partner za Costu u napadu velikog kluba iz Madrida.

[su_bet365_100_bonus]

Mnogi se pitaju zašto bi klub iz Pariza uopće prodavao Cavanija, napadača koji zabija 40-ak golova po sezoni i igrača koji je već u 32. godini života i igrača koji vrijedi puno više nego što za njega mogu dobiti. Razlog prodaje vjerojatno leži u činjenici da PSG ima velike rashode, samo su prošle sezone platili Mbappea i Neymara 400 milijuna eura. Financijski fair-play pritišće bogati klub iz Pariza i vjerojatno tu leži razlog za potencijalnu prodaju Cavanija.

No, sve ovisi o PSG-u i potencijalnom transferu Neymara u Real Madrid o kojem se već dugo priča. Ukoliko Neymar ode u Real Madrid, onda PSG vjerojatno neće prodavati Cavanija i Mbappea već bi im u napadu još mogli pridružiti i Mohameda Salaha, no ostaje vidjeti..


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!