NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sramotno simuliranje Dušana Vlahovića protiv Intera izazvalo bijes navijača!

(VIDEO) Sramotno simuliranje Dušana Vlahovića protiv Intera izazvalo bijes navijača!

Juventusov napadač Dušan Vlahović sinoć je sramotno simulirao protiv Intera, a navijači su ga osudili zbog ovog poteza. Juventus je kod kuće izgubio sa 1-0 od Intera, koji je ostvario prvu gostujuću pobjedu nad Starom damom od 2012. godine i ostao na tri boda iza prvog dvojca Milana i Napolija, oba na 66 bodova.

Hakan Calhanoglu postigao je jedini pogodak na utakmici, jedanaesterac u završnici prvog poluvremena. Vlahović je vodio napadačku liniju za Juve, a zabio je pet golova u 11 utakmica otkako se pridružio iz Fiorentine za 66 milijuna funti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ali u ovoj utakmici nije mogao postići gol i umjesto toga je završio na naslovnicama zahvaljujući užasnoj glumi.

Danilo D’Ambrosio je slučajno rukom okrznuo Vlahovićevo lice i ispričao se odmah nakon toga, ali je Vlahović napravio veliku dramu. Pogledajte usporeni snimak i sve će vam biti jasno.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!