NaslovnicaVijestiSramotno simuliranje Marcela protiv Wolfsburga!

Sramotno simuliranje Marcela protiv Wolfsburga!

U prvoj utakmici četvrtine finala Lige prvaka Wolfsburg je na svojoj Volkswagen Arena dočekao ekipu Real Madrida i slavio iznenađujuću pobjedu rezultatom 2:0.

Sramotno simuliranje Marcela protiv Wolfsburga!

Vukovi su odigrali vrlo pametnu i kvalitetnu utakmicu te zasluženo trijumfovali, pa nas u uzvratu u Madridu sigurno očekuje sjajna utakmica. Igrači Wolfsburga su igrali veoma disciplinovano i izuzetno čvrsto u odbrani, dok je igra Reala bila nepovezana i sa dosta pogrešnih pasova.

Domaćini su odlično igrali na kontre, tranzicija iz odbrane u napad je bila vrhunska i to je upravo taktika koja im je uz nesmotrenost igrača Reala donijela veliko vodstvo.

U 18. minuti utakmice dosuđen je penal za Wolfsburg nakon starta neopreznog Casemira, a siguran sa bijele tačke za vodstvo Vukova bio je Ricardo Rodriguez. Šest minuta nakon gola Rodrigueza, novi sjajan napad Wolfsburga, koji golom kruniše Arnold za veliko slavlje na Wolkswagen Areni.

U drugom poluvremenu Real je igrao nešto otvorenije, dok je Wolfsburf opasno prijetio iz kontranapada. Dobre šanse za promjenu rezultata imali su Ronaldo s jedne, i Schurle s druge strane, ali na kraju je ipak ostalo 2:0 još iz prvog poluvremna.

U 70. minuti Marcelo je napravio sramotran potez. Brazilac je pokušao na podmukao način prevariti sudiju kako bi igrač Wolfsburga zaradio neku kaznu. On je prvo udario Arnolda nogom, a potom i glavom u grudi, te pao na teren simulirajući faul, na što sudija nije nasjeo…

[su_bet365_live_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!