NaslovnicaVijestiSin Lionel Messija se pridružio omladinskom pogonu Barcelone

Sin Lionel Messija se pridružio omladinskom pogonu Barcelone

Sin Lionel Messija se pridružio omladinskom pogonu Barcelone. Lionel Messi je nedavno otkrio da njegov sin, Thiago, nije ljubitelj nogometa.

Sin Lionel Messija

“Ja mu ne kupujem mnogo lopti ili ga prisiljavam da se igra sa njima, jer ih ne voli toliko”, rekao je Messi za Telefe, Argentinsku televizisku stanicu.

S obzirom da je njegov otac pet-puta osvajač Ballon d’Ora i njegov kum je zvijezda Manchester Cityja Sergio Aguero, vi bi pomislili da je Thiago rođen za nogomet i da mu je to u krvi.

Međutim, čini se da je Leo uspio uvjeriti tro-godišnjeg sina da pokuša ovu lijepu igru tako što će se pridružiti Barceloninom dječijem timu.

To je u skladu s Mundo Deportivom, koji tvrde da će Thiago biti prvo dijete koji će biti u pilot programu od 3 do 5 godina starosti.

FCBEscola je korak od prestižne La Masije, a ako je igrač doboljno dobar, pa i Barcelonin prvi tim.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Ideja programa je da se Barcelonin DNK ugradi u igrače u najranijoj fazi moguće. Ne, ne možemo zamisliti trogodišnjake kako igraju tečnu tika-taku.

Čini se pametan način za Barceloniu da potpiše sve lokalne talente. Praktički, nema mladog talenta da neće proći kroz Barceloninu mrežu ako se pridruži klubu u tako mladoj dobi.

FCBEscola je program otvoren za djecu klupskih pet stručnih sekcija, tako da se Thiago može pridružiti i Gerard Piqueovom sinu Milanu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!