NaslovnicaVijestiSir Alex Ferguson imenovao svog favorita za Zlatnu loptu

Sir Alex Ferguson imenovao svog favorita za Zlatnu loptu

Sir Alex Ferguson imenovao svog favorita za Zlatnu loptu. Antoine Griezmann i Luis Suarez su imali sezonu za pamćenje, ali malo je vjerojatno da će moći spriječiti Cristiana Ronalda i Lionel Messija, koji će se boriti za Zlatnu loptu u siječnju.

Sir Alex Ferguson imenovao

U stvari, čak i Messi bi mogao biti nemoćan da zaustavi Portugalca od njegove četvrte Zlatne lopte. Ronaldo je veliki favorit, nakon osvajanja Lige prvaka i Europskog prvenstva.

Ipak, ako bi odlučivao samo Ronaldinho, onda bi to bila šesta nagrada za Messija.

“Svi igrači su napravili sjajan posao, teško je izabrati”, rekao je Ronaldinho, koji je osvojio Zlatnu loptu u 2005. godini.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Ok, ja ću biti iskren sa vama, ja podržavam Messija.”

Messijeva borba za Zlatnu loptu je otežana nakon neuspjeha u Copa Americi. Barcelonin maestro je promašio jedanaesterac u izvođenju protiv Čilea u finalu.

Messi nije uspio na međunarodnoj razini, a Ronaldo jeste.

Real Madridova zvijezda je krenula sporo u 2016/17 sezoni sa četiri gola u devet susreta, ali on je ušutkao kritičare sa hat-trickom u nedeljnoj pobjedi protiv Alavesa.

[su_euro_soccer_bonus]

31-godišnjak ima potporu jednog od njegovih bivših menadžera u njegovoj potrazi za četvrtom Zlatnom loptom, a to nitko drugi nego, Sir Alex Ferguson.

Fergusonov citat se pojavio na naslovnici današnjeg izdanja Marce: “Nitko nije bolji od Ronalda za Zlatnu loptu.”

“On je imao čudesnu godinu, a njegova dostignuća ove sezone su ništa, kada se usporedi prošla sezona.”

“Cristiano Ronaldova odlučnost i njegova opsesivna želja da dosegne najvišu razinu ga vode dalje.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!