NaslovnicaVijestiSir Alex Ferguson komentarisao Mourinhov stil igre u Manchester Unitedu

Sir Alex Ferguson komentarisao Mourinhov stil igre u Manchester Unitedu

Manchester United je jučer kiksao na svom terenu protiv Burnleya u okviru 20. kola. Rezultat je glasio 2-2, te je tako Mourinhov tim pružio priliku Manchester Cityju da ode na čak 15 bodova prednosti u slučaju današnje pobjede protiv Newcastle Uniteda.

Ferguson komentarisao Mourinhov stil igre

Trener ‘Crvenih vragova’ je nakon utakmice iznenadio sve izjavom kako 300 miliona funti, koje je potrošio otkako je stigao na Old Trafford, nije dovoljno da bi ostao kompetentan u ligi.

“Nije dovoljno. Cijena za velike klubove nije ista kao cijena za ostale klubove. Povijesno veliki klubovi su kažnjavani na tržištu upravo zbog svoje povijesti.”

Portugalski stručnjak je također kritikovao najvećeg rivala u borbi za titulu ove sezone Pepa Guardiolu i njegov tim izjavivši: “Manchester City kupuje bekove za cijenu napadača.”

Ovim intervjuom je naljutio navijače svog kluba, koji smatraju kako bi trebao brinuti na poboljšanje tima kojeg ima, a koji je u proteklih pet dana izgubio bodove protiv Leicestera i Burnleya. U posljednje vrijeme mnogo je priče o Mourinhovom defanzivnom stilu igre, a svoj komentar na sve dao je legendarni napadač ‘Crvenih vragova’ Dwight York.

On je otkrio šta njegov bivši trener Sir Alex Ferguson smatra o Mourinhovom defanzivnom stilu igre: “Mourinho igra na takav način kroz cijelu svoju trenersku karijeru i bio je vrlo uspješan. Imao sam razgovor sa Sir Alexom Fergusonom prošlog tjedna i rekao je kako smatra da se Mourinho nikad neće promijeniti zbog svih uspjeha koje je imao igrajući na ovaj način.”

[su_premierleague]

Ferguson je po svemu sudeći u pravu, s obzirom da je Mourinho već u svojoj prvoj sezoni u klubu osvojio tri trofeja, EFL Kup, FA Community Shield, te onaj daleko najvažniji za navijače – Europsku ligu.

Njegov tim je trenutno na drugom mjestu sa 43 osvojena boda nakon 20 odigranih kola. Za vodećim Manchester Cityjem zaostaje 12 bodova, ali ima i odigranu utakmicu manje. U okviru sljedećeg kola, koje je na rasporedu ovog vikenda, Manchester United će na svom terenu dočekati 14-plasirani Southampton, koji je jučer pretrpio težak poraz na gostovanju kod Tottenham Hotspura (5-2).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!