NaslovnicaVijestiSir Alex Ferguson još uvijek zarađuje 235.000 funti tjedno, devet godina nakon...

Sir Alex Ferguson još uvijek zarađuje 235.000 funti tjedno, devet godina nakon što se povukao iz nogometa!

Sir Alex Ferguson se možda povukao iz nogometa 2013. godine, ali bivši menadžer Manchester Uniteda i dalje zarađuje 235.000 funti tjedno, prema izvješćima.

80-godišnji Škot, koji je uživao u trofejima 26 godina na Old Traffordu, dobio je ulogu klupskog ambasadora u Unitedu kada se povukao iz nogometa – a to je posao koji mu zarađuje 2 milijuna funti u 20 dana.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

To piše engleski The un koji tvrdi da Fergusonova ulaganja, ugovori o knjigama i javni nastupi dovode do ukupnog prihoda kao neki vrhunski igrač u Premier ligi.

U izvješću se navodi da je Ferguson prošle godine zaradio 12.2 milijuna funti, a ukupna vrijednost njegovih osobnih tvrtki porasla je na 40 milijuna funti. Zapravo, prea posljednjim podacima njegove tvrtke AFC Sports Promotions, njegova je imovina porasla sa 17.5 milijuna na 26 milijuna funti 2021. godine.

Uz njegovu ukupnu imovinu koja vrijedi 39,2 milijuna funti u tvrtkama registriranim u Companies Houseu, 80-godišnjak je doživio veliki uspjeh u knjizi Alex Ferguson: Moja autobiografija – knjige koja je prodana u milijunima primjeraka diljem svijeta od objavljivanja 2013.

Moja autobiografija bila je druga službena Fergusonova autobiografija i pokriva razdoblje od 2000. do 2013. U knjizi je govorio o svom odnosu s Cristianom Ronaldom, kao io odnosu s osobama poput Davida Beckhama, Ryana Giggsa i Roya Keanea.

Otkrio je i kako zaustaviti sedmerostrukog osvajača Zlatne lopte Lionela Messija nakon poraza od Barcelone u finalu Lige prvaka.

“Potrebni su vam braniči koji su spremni čuvati Messija i ne brinuti se o tome što se događa iza njih”, rekao je.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!